×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 24. aprīlis
Šodien sveicam: Visvaldis, Nameda, Ritvaldis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-02-19
Piektdien basketbols: Sigulda pret Madonu

Piektdien, 20.februārī, plkst.20.00 Siguldas Sporta skolas zālē atkal būs skatāma LBL 3.divīzijas spēle. Mājinieki BK „Sigulda” uzņems ciemiņus no Madonas un lūkos pārtraukt ieilgušo trīs zaudējumu sēriju.

Piektdienas spēle siguldiešiem būs nozīmīga, jo komandai ir svarīgi atkal nostāties uz uzvaru takas un gūt emocionālo pacēlumu. Pret Madonas BJSS komandu siguldieši divreiz spēlēja aizvadītajā sezonā. Toreiz mājās izdevās izcīnīt ļoti pārliecinošu uzvaru, taču izbraukumā tika piedzīvots zaudējums. Tiesa, abu komandu sastāvi starpsezonā piedzīvojuši pārmaiņas. Madonas komanda ir būvēta uz vietējās sporta skolas basketbola nodaļas bāzes, sastāvu stiprina vairāki pieredzējuši spēlētāji. Pāris no viņiem ir arī LBL augstākās divīzijas pieredze. Komandas līderis ir augumā raženais centra spēlētājs Artūrs Škute, kurš vidēji spēlē gūst 15,1 punktu un izcīna 10,7 atlēkušās bumbas.

Otrā posma kopvērtējuma tabulā BK „Sigulda” komandai ir ievērojami labāka bilance nekā piektdienas oponentiem (attiecīgi 5-5 pret 1-9), taču tas nav īsti objektīvs rādītājs, jo Madona otrajam posmam kvalificējās no otras grupas, kas nomināli bija mazliet spēcīgāka. Zīmīgi, ka arī Madonas komanda ir zaudējusi trīs spēles pēc kārtas, līdz ar to būs ne mazāk motivēti pielikt punktu zaudējumu sērijai. 
Siguldieši spēlēs optimālā sastāvā, tiesa, atsevišķu spēlētāju šoreiz trūks. Sportā mēdz teikt, ka mājās pat sienas palīdz, tāpēc BK „Sigulda” komanda cer uz kārtīgu līdzjutēju atbalstu un, protams, uzvaru. 


Informāciju sagatavoja:
Basketbola klubs „Sigulda”


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi