×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-02-27
Basketobola klubs „Sigulda” uzņems ciemiņus no Cēsīm

Šovakar plkst.20.00 Siguldas Sporta skolas zālē atkal basketbols. LBL 3.divīzijas čempionāta ietvaros BK „Sigulda” sacentīsies ar 2013.gada čempioniem „Dārznieks/Cēsis”.

Pēdējā laikā BK „Sigulda” savus līdzjutējus ar uzvarām nav priecējuši. Piedzīvoti zaudējumi pēdējās četrās spēlēs. Šovakar visas iespējas zaudējumu sērijai pielikt punktu. Tiesa, pretinieks vairāk nekā nopietns.

„Dārznieks/Cēsis” vienība katru sezonu cīnās par visaugstākajām vietām. 2013.gadā izdevās pat triumfēt LBL 3 čempionātā, pērnais gads komandai nebija sevišķi veiksmīgs, bet šosezon cēsnieki ir nokomplektējuši ļoti spēcīgu sastāvu un atkal cīnās par visaugstākajām vietām. Otrā posma kopvērtējuma tabulā cēsnieki ar astoņām uzvarām un trijiem zaudējumiem aizņem trešo ailīti, kamēr siguldieši atkrituši uz septīto pozīciju. Cēsu komandas spēlētājs Reinis Fabiāns tika atzīts par līgas vērtīgāko spēlētāju janvārī. Abas komandas šosezon tiksies pirmo reizi. Iepriekšējo sezonu dueļos labāk veicies cēsniekiem, kuri četrās spēlēs svinējuši trīs uzvaras.

BK „Sigulda” spēli aizvadīs pilnā sastāvā. Pieteikumā beidzot varēs aizpildīt visas 12 ailītes, ierindā  atgriezīsies arī tie, kas dažādu iemeslu dēļ nevarēja palīdzēt iepriekšējās spēlēs.


Informāciju sagatavoja:
Basketbola klubs „Sigulda”


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi