×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-03-02
Pagasta Kultūras namā atklās tekstilizstrādājumu izstādi

Piektdien, 6.martā, plkst.18.00 notiks Lindas Džeriņas–Riekstiņas personālizstādes „Lina sajūta” atklāšana Siguldas pagasta Kultūras namā.

Katram audējam ir savs rokraksts un materiāls, ar kuru vislabāk patīk aust. Tautas lietišķās mākslas studijas (TLMS) „Vīgrieze” dalībnieces Lindas materiāls šobrīd ir lins, jo lins ir dabīgs, izturīgs un ar īpašu spīdumu, tāpēc izstādē būs apskatāmi dažādi tekstilizstrādājumi, kas ir austi no lina.

„Darbojoties TLMS „Vīgrieze” un uzkrājot pieredzi, vēroju, ka kolēģes ar saviem darbiem vēlējās dalīties ar pārējiem cilvēkiem, veidojot savu darbu izstādes. Salīdzinot ar citiem meistariem, es ar aušanu nodarbojos samērā neilgu laiku. Esmu radījusi dažādus darbus, ar kuriem vēlētos iepazīstināt arī citus. Šī ir mana pirmā austo darbu izstāde, kurā vēlos parādīt to, ka aušanas arods ir spējīgs dzīvot mūsdienīgi. Tekstilizstrādājumi ne tikai priecē acis dažādās izstādēs, bet ir arī praktiski pielietojami ikdienā”, secina jaunā māksliniece.

Savā jubilejas gadā ar savu pirmo personālizstādi, Linda nodod darbus apskatei, vēloties iegūt kādas jaunas idejas un vērtējumu par padarīto, gaidot ieteikumus turpmākajai izaugsmei.

Izstāde atvērta no 6. līdz 25.martam darba dienās no plkst.10.00 līdz 19.00, sestdienās, svētdienās no plkst.10.00 līdz 14.00. Ieeja bez maksas.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi