×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-03-03
Franču mūzikas koncerts „Baltajā flīģelī”

Svētdien, 8.martā plkst.19.00 koncertzālē „Baltais flīģelis” notiks ansambļa „Impérial Orphéon” (Francija) koncerts, kurā uzstāsies Remi Puliakiss (balss, akordeons), Žerāls Ševijons (basa un soprāna saksofoni, elektronika), Damjēns Sabatjē (baritona, alta un sopranino saksofoni, teremins, elektronika), kā arī Antonēns Lēmarī (sitaminstrumenti, perkusijas).

Grupa „Impérial Orphéon” izveidojusies, satiekoties četriem multi instrumentālistiem, kuru īpašā kvalitāte ir izcili izjustā saspēle. Prasīgums pret sevi un izpildījuma oriģinalitāte uz skatuves izpaužas kā kopīgas eksplozīvas enerģijas piesātināts priekšnesums. Viņu koncertprogrammas piedāvā ceļojumu no džeza līdz pat etno un dažādu tautu mūzikai. Damjēns Sabatjē un Žerāls Ševijons izmanto visu iespējamo saksofona kā mūzikas instrumenta arsenālu un elektroniskos efektus. Līdz ar Antonēna Lēmarī aizrautīgo perkusiju spēli, Remī Puliakisa virtuozo akordeona spēli un lirisko dziedājumu, mūziķu sniegums pārvēršas par balli mūsdienīgos raksturdeju ritmos.

Siguldā „Impérial Orphéon” spēlētā ballīte aicina klausīties un dejot, ļaujot piedzīvot brīnumainus mirkļus: tas būs karnevāls mūzikā ar brazīliešu un bulgāru tradicionālās mūzikas skaņām, afrikāņu rituālu mūziku, aicinājumu uz deju un dzirkstošām Rosīni operu ainām, un, protams, dziesmām franču valodā – no 20.gadsimta sākuma franču operu melodijām, mizetvalšiem un pazīstamiem franču mūzikas hitiem līdz pat Žaka Brela leģendārajām dziesmām.

Koncerts Frankofonijas dienu ietvaros notiek sadarbībā ar Francijas Kultūras institūtu.

Biļetes no 10 līdz 12 eiro nopērkamas „Biļešu Paradīzes” kasēs, kā arī Siguldas koncertzāles „Baltais flīģelis” kasē.

Informāciju sagatavoja:
koncertzāles „Baltais flīģelis” vadītāja
Sandra Zandberga


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi