×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 18. aprīlis
Šodien sveicam: Laura, Jadviga
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-03-05
Iespēja biznesa idejām bagātiem studentiem iesaistīties projektā

Projekts „Radām novadam” dod iespēju radoši domājošiem, aktīviem un darboties varošiem studentiem ar savu darbību veicināt uzņēmējdarbības attīstību Latvijas novados, izstrādājot un īstenojot dažādus biznesa projektus, radot jaunas darbavietas, piesaistot investīcijas.

Projekts ir jau pusceļā uz finišu (projekts ilgs līdz 2016.gada jūnijam). Šobrīd projektā aktīvi darbojas studentu komandas no vairākām augstskolām, kurām pateicoties 17 novados tiek radīti īpaši dūraiņi, bērnu un jauniešu nometnes, mājražotāju tirdziņi, dizaina produkti, laivošanas bāze, wake parks, bērniem „līdzi augoši velosipēdi’’ un īstenotas daudzas citas biznesa idejas.
Ja ir labas idejas un vēlme darboties, atbalstot uzņēmējdarbību novados, kuri piedalās šajā projektā, ir iespēja iesaistīties jau esošajās komandās (sazinoties ar komandām www.radamnovadam.lv) gan izveidot jaunas komandas (vismaz 3 studenti) un pieteikties, rakstot - elina@radamnovadam.lv.

Tā ir lieliska iespēja iegūt pieredzi, apliecinot un izmantojot savas spējas un talantus, izveidot jaunus kontaktus un notestēt dažādas biznesa idejas, arī saņemt reālu atbalstu no projekta balvu fonda un grantu fonda (grantu fonds- 20 000 eiro).

Projektā biznesa idejas iespējams attīstīt – Apes, Alūksnes, Gulbenes, Iecavas, Jaunjelgavas, Kuldīgas, Ķeguma, Lielvārdes, Ludzas, Madonas, Mazsalacas, Ogres, Pļaviņu, Rēzeknes, Saldus, Siguldas, Smiltenes novados.

Konkursu "Radām novadam" organizē "JCI Latvia". Konkursu atbalsta "Erasmus+" un "Latvijas Attīstības finanšu institūciju "Altum"". Projekta partneri ir Latvijas Universitāte un Rīgas Starptautiskā ekonomikas un biznesa administrācijas augstskola.

Konkursa noslēgumā - 2016.gada vasarā - žūrija vērtēs padarīto. Galvenie rādītāji- izveidoto darba vietu skaits, piesaistītā finansējuma apjoms un citus iesaistīto novadu ieguvumus. Kopējais konkursa balvu fonds ir 50 000 eiro.

Informāciju sagatavoja:
Elīna Miķelsone
Projekta „Radām novadam” koordinatore

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi