×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-03-05
Atklāta skriešanas seriāla “Bigbank Skrien Latvija” piektā sezona

Skriešanas seriāls, kas ik gadu pulcē tūkstošiem skriešanas profesionāļu un entuziastu, šogad solās būt vēl aizraujošāks un neaizmirstamāks. Tas ieguvis jaunu vizuālo identitāti un ģenerālsponsoru BIGBANK, kā arī sniegs jaunu izaicinājumu tām komandām, kas izvēlēsies skriet pusmaratona distanci. Siguldas pusmaratons šogad notiks 10.oktobrī, zelta lapu laikā.

Tāpat kā pagājušajā, arī šajā sezonā skriešanas seriāls sastāvēs no septiņiem posmiem dažādās Latvijas pilsētās – Rēzeknē, Rīgā, Ventspilī, Jelgavā, Kuldīgā, Valmierā un noslēguma posmu Siguldā. Skriešanas seriāla pilsētām ir piešķirtas unikālas vizuālās identitātes – Siguldai tā ir Turaidas pils un rakstu zīme Dubultais krusts, kas aizsargā māju, ģimeni, sirdi un veselību.

Jau ikgadēji katrā distancē tiks noskaidroti Latvijas čempioni. Rēzeknē - 10km distancē, Kuldīgā - pusmaratonā un Valmierā - maratonā. Pirmo reizi skriešanas seriāla vēsturē, sadarbībā ar Latvijas Vieglatlētikas savienību tiks noskaidroti Latvijas čempioni arī komandu ieskaitē pusmaratona distancē. Jubilejas sezonā skriešanas seriālā liela nozīme būs "Nike run club" sagatavošanās treniņiem, kas aicinās skriet kopā un gatavoties sacensībām sešās no septiņām seriālā pārstāvētajām pilsētām.

“BIGBANK Skrien Latvija” skriešanas seriālam šogad ir arī jauns auto partneris – “Moller Auto Ventspils” un oficiālais auto – jaunais Volkswagen Passat.

Informācija par skriešanas seriālu "Skrien Latvija" un reģistrēšanās skrējieniem www.skrienlatvija.lv.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi