×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-03-06
Siguldā noslēgusies kausa izcīņa kalnu slēpošanā

Siguldā, Kaķīškalnā, noslēgušās gadskārtējās  kalnu slēpošanas sērijveida sacensības AUDI – SKI BOX kauss 2015. Tradicionālās kalnu slēpošanas sacensības Siguldā, Kaķīškalnā, notiek jau 12 gadus pēc kārtas un tās šobrīd ir Latvijā vienīgās sērijveida sacensības kalnu slēpošanā tautas klasē, kas pulcē lielu dalībnieku skaitu un kalnu slēpošanas cienītājus.

Šogad AUDI-SKI BOX kausa izcīņa norisinājās četros posmos, kur katrā no tiem piedalījās vairāk nekā septiņdesmit slēpotāji, izbaudot iespēju sacensties labi sagatavotajā Kaķīškalna trasē un salīdzināt savu meistarību ar Latvijas labākajiem kalnu slēpotājiem, tai skaitā šobrīd labāko Latvijas kalnu slēpotāju Kristapu Zvejnieku.

AUDI – SKI BOX kausa izcīņa norisinājās dažādās dalībnieku prasmju un vecuma grupās. Turklāt  dalībnieku grupas veidotas tā, lai ikviens, braucot pa vienu un to pašu trasi, savas slēpošanas prasmes varētu salīdzināt gan ar savas grupas dalībniekiem, gan arī profesionāliem slēpotājiem, kas piedalās Latvijas slēpošanas savienības organizētās sacensībās. 

Dalībnieku grupu kopvērtējuma rezultāti: vecumā līdz 35 gadiem - sievietes AS – Liene Jansone-Reinkopa, Ilze Jansone un Ieva Bogustova; vīrieši AV – Mārtiņš Kišuro, Krišjānis Dombrovskis un Mārtiņš Varkalis; vecuma grupā no 36 līdz 49 gadiem - sievietes BS Agrita Kalnozola, Una Leitāne un Denisa Druka-Jaunzeme; Vīrieši BV – Jānis Trops, Jānis Beikmanis un Dāvis Siminaitis; vecuma grupā 50 un vairāk - Sievietes CS – Anna Matvejeva, Iveta Bumbiere; vīrieši CV – Juris Upzars, Vents Balodis un Dainis Norītis; lietpratēju grupa līdz 35 gadiem - sievietes LS – Evelīna Gasūna, Ieva Meldere un Elīna Nežborte; vīrieši LV1 – Žaks Gedra, Roberts Briška un Miks Zvejnieks; lietpratēju grupa 36 gadi un vecāki - vīrieši LVI – Edgars Kupčs, Jānis Āboliņš un Kārlis Priedītis.

Vairāk informācijas www.ski-box.lv, www.kakiskalns.lv, www.infoski.lv.


Informāciju sagatavoja:
Maija Dulle-Sūniņa


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi