×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-03-06
Lielie lasīšanas svētki Siguldas pilsētas vidusskolā

Aizvadītais mēnesis Siguldas pilsētas vidusskolas jaunāko klašu skolēniem iezīmējās ar lielās lasīšanas svētkiem „Lielā lasīšana ir klāt!”, kad uz skolu aicinājām sabiedrībā ievērojamus un cienījamus ļaudis lasīt fragmentus no viņu bērnībā iemīļotām grāmatām un savīt dzīvā stāstījumā literatūras ietekmi personības veidošanās procesā.

Ar prieku skolai atsaucās visi uzrunātie – režisore, teātra vadītāja un aktrise Ārija Stūrniece – Liepiņa ar bērnībā iemīļoto Jaunsudrabiņa „Balto grāmatu”, aktieris Kaspars Zvīgulis ar Marka Tvena „Tomu Sojeru”, dziesminieks, grupas „Dzelzs Vilks” līderis Juris Kaukulis ar Džona Ronalda Rūela Tolkīna „Hobitu” un Līgatnes parka dzīvnieku mamma Velga Vītola ar Džojas Ādamsones „Dzimusi brīvībai”. Četras spēcīgas, radošas un aizrautīgas personības dalījās ar skolas bērniem savos bērnības stāstos un piedzīvojumos.

Lielās lasīšanas mēnesi noslēdza tikšanās ar rakstnieku Valdi Rūmnieku, kurš skolas bērniem lasīja pašas jaunākās pasakas no savas vēl tikai topošās grāmatas manuskripta.

Skola pateicas viesiem par nesavtīgo atsaucību, jo katra neparasta un saturīga aktivitāte arvien bērnus rosina līdzdarboties un kā šajā gadījumā - lasīt grāmatas.

Informāciju sagatavoja:
Ligija Zariņa
SPV bibliotekāre


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi