×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-03-07
Informācija par dzelzceļa stacijas laukumu

Siguldas novada pašvaldības Īpašumu, būvniecības un investīciju pārvaldes speciālisti informē, ka Siguldas dzelzceļa stacijas laukumā konstatētas mūrēto dekoratīvo sienu nogruvumi un deformācijas, kas visticamāk ir būvniecības nepilnības.

Jau pagājušā gada nogalē tika parakstīta vienošanās ar būvniekiem par darbiem, kas veicami šī gada pavasarī, lai novērstu garantijas laikā radušos, bet līdz tās termiņa beigām nenovērstos defektus.

25.februārī pašvaldības speciālisti tikās ar būvniecības uzņēmuma pārstāvjiem, lai atkārtoti fiksētu esošo situāciju un vienotos par turpmākām darbībām. Būvinženieri ir sastādījuši veicamo darbu sarakstu, taču pirms rekonstrukcijas darbu uzsākšanas gan būvnieki, gan pašvaldība veiks ekspertīzi, lai rastu būves defektu cēloņus un nepieļautu to atkārtošanos.

Jau ziņots, ka 2014.gada maijā pašvaldības speciālisti konstatēja autoostas nojumju sasvēršanos, veica ekspertīzi un būvnieki veica nojumju rekonstrukciju būves garantijas laikā.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Normunds Saukāns
- 2015-03-07 16:51

Šis te viss, kas notiek ar stacijas ēku, ir kārtējais iepirkuma bērns kur galvenais nosacījums ir zemākā cena!!!!!

Pasākumi