×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-03-09
Ziemas sezonas pēdējie vieglatlētu starti B un C vecuma grupā

Aizvadītajā piektdienā Limbažos risinājās ziemas sezonas noslēguma sacensības B un C vecuma grupām, kur kuplā skaitā tika pārstāvēta arī Siguldas Sporta skola.

Zēniem C grupā (2002.-2003.g.dz.) trīs zelta godalgas saņēma Artūrs Šķesters, būdams nepārspēts tāllēkšanā (4,57m) un 60m sprintā (8,2s), bet 200m uzrādot izcilu rezultātu 28,2s, kas ir ievērojams sportista personīgā rekorda labojums. 3.vietu un bronzas medaļu tāllēkšanā izcīnīja Emīls Kravalis, veicot 3,99m tālu lēcienu.

Meitenēm C grupā divas uzvaras Esterei Vīksnei, sezonas noslēgumā sasniedzot divus personīgos rekordus: 600m – 2:49,9 un 200m – 30,9s. Pa divām medaļām arī Elzai Lešinskai, tāllēkšanā pirmoreiz pārvarot 4m robežu (4,17m) izcīnīta 3.vieta, tāpat 3.vieta arī 60m sprintā (8,8s). Kristīne Brunere 600m skrējienā ierindojās 4.vietā, uzlabojot personīgo rezultātu sacensībās telpās. Arvien labāki rezultāti 60m un 200m sprinta distancēs Danielai Laugai, attiecīgi ierindojoties augstajā 6. un 7.vietā. Pēc kājas traumas Elizabete Stankeviča pakāpeniski uzlabo sniegumu sacensībās, pamazām atgriežoties labāko sarakstā, šoreiz 8.vieta 200m skrējienā (32,3s). Progresu turpina arī Līna Gaile un Katrīna Knoka, konkurējot ar gadu vecākām sāncensēm.

B vecuma grupas meitenēm (2000.-2001.dz.g.) Magda Cigle pārliecinoši uzvarēja 800m skrējienā, par 4 sekundēm uzlabojot personīgo rekordu (2:38,6). Zēniem šajā grupā Reinim Rocēnam uzvara 200m skrējienā (26,7s) un sudraba godalga 60m sprintā, uzrādot rezultātu 7,5s. Jēkabs Niklāvs Janovs ar 4,98m tālu lēcienu izcīnīja bronzas medaļu tāllēkšanā un vēl vienu bronzu 200m sprintā (28,1s), arī 60m labs sniegums – 8,1s un vieta tūliņ aiz fināla četrinieka.

Sacensībās ar dažādiem sniegumiem piedalījās arī Darja Baranova, Reinis Burtnieks, Nils Ciglis, Roberts Rusiņš, Mārtiņš Auziņš, Rūdolfs Brinkmanis, Ralfs Meilerts, Rainers Kašs, Paula Lucāne, Sanija Ozoliņa un Evelīna Paegle, turpinot uzkrāt sacensību pieredzi, kas noderēs gaidāmajai vasaras sezonai.

Ziemas sezonas starti Siguldas SS vieglatlētiem aizritējuši ļoti labi, dažiem par izcili, ņemot vērā uzrādītos augstvērtīgos rezultātus un izcīnītās vietas un titulus ne tikai vietēja mēroga sacensībās, bet arī nopietnākajās un atbildīgākajās sacensībās - Latvijas ziemas čempionātā.

Paldies audzēkņiem par izturību, maksimālu spēku atdevi un pozitīvo attieksmi pret darbu!

Informāciju sagatavoja:
Siguldas SS vieglatlētikas trenere
Gunta Blūmiņa


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi