×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-03-10
Bobslejisti, ministri, deputāti un lāpstu šļūkšanas entuziasti sacentīsies Siguldas Ziemas festivālā!

Jau šīs nedēļas nogalē, 14.martā, Siguldā savu kulmināciju sasniegs Siguldas Ziemas festivāls. Dienas aktivitātes risināsies Bobsleja un kamaniņu trasē „Sigulda”, kur jau plkst.12.00 cīņu par Latvijas III Ziemas Olimpiādes medaļām uzsāks Latvijas bobsleja izlases ekipāžas. Pēc bobsleja sacensībām būs iespēja līdzi just sieviešu, vīriešu un divnieku ekipāžām, kuras piedalīsies finālsacensībās nobraucienos ar lāpstu „CAT Showel Race”. Jāatzīmē, ka savus spēkus trasē, šļūcot ar lāpstu, izmēģinās arī Latvijas bobsleja, skeletona un kamaniņu sporta smagsvari – Oskars Melbārdis, Oskars Ķibermanis, brāļi Dukuri, brāļi Šici un daudzi citi!

Sacīkšu noslēgumā norisināsies īpaša stafete, kurā par galveno balvu – 1000 eiro no stafetes atbalstītājiem „Arčers” un „Binders” – sacentīsies jauktās komandas: bobslejisti, skeletonisti un lāpstu šļūcēji. Jāatzīmē, ka jau pirms sacensībām sportisti paziņojuši: galvenās naudas balva tiks ziedota labdarībai!

Plkst.13.20 starta estakādē pulcēsies LR Saeimas frakciju komandas no „Nacionālās apvienības”, „Saskaņas centra”, „Zaļās un zemnieku savienības” ar ministru Raimondu Vējoni sastāvā, kā arī Latvijas Olimpiskās komitejas un Siguldas novada pašvaldības komandas, kuras sacentīsies nobraucienos ar vučko.

Pasākuma apmeklētājiem būs iespēja vērot grupas „Neon Saturdays” un DJ Toma Grēviņa muzikālos priekšnesumus, kā arī iesaistīties dažādās aktivitātēs un saņemt mūsu labāko skeletonistu un bobslejistu autogrāfus. Īpašā autogrāfu „medīšanas” akcijā būs iespēja balvā saņemt nobraucienu ar vučko pa Siguldas Bobsleja un kamaniņu trasi.

Paši mazākie visas dienas garumā varēs piedalīties nobraucienos ar bobu pa ledus starta estakādi.
Plkst.17.45 plānota apbalvošanas ceremonija visu sacensību laureātu godināšanai.

Ieeja pasākumā – bez maksas!

Pasākuma atbalstītāji: „CAT”, Siguldas novada pašvaldība, „Arčers”, „Binders”, „Latvijas Gāze”, „Fiskars”, „Optibet”, „RedBull”, „pieci.lv”, Baltijas Apdrošināšanas nams, Bobsleja un kamaniņu trase „Sigulda”.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Kristaps
- 2015-03-10 21:20

Vai šoreiz dome pietiekami nodrošinās ar autostāvvietām, lai netiktu bojāts privātīpašums, apmeklētājiem atstājot savu transportu tam neparedzētās vietās?

Atbilde: Kristaps
Administrācija
- 2015-03-11 11:55

Labdien!
Siguldas novada pašvaldības speciālisti informē, ka Ziemas festivāla sporta aktivitāšu laikā 14.martā Bobsleja un kamaniņu trasē „Sigulda”, Peldu ielā automašīnas varēs novietot stāvlaukumos pie Gaujmalas pludmales, kā arī Peldu ielas vienā pusē atbilstoši Ceļu satiksmes noteikumiem.
Pie Bobsleja un kamaniņu trases „Sigulda” Šveices ielā automašīnu novietošanai sacensību apmeklētājiem tiks izmantots laukums pie Bobsleja un kamaniņu trases, gan arī Šveices, Stacijas un Allažu ielās gar ielas vienu pusi atbilstoši Ceļu satiksmes noteikumiem. Stāvlaukumi pieejami arī Raiņa ielā 3, Ausekļa ielā 6, kā arī laukumā pie viesnīcas „Sigulda”.
Siguldas novada Pašvaldības policijas pārstāvji aicina nekavējoties informēt pa diennakts mobilo tālruni 26160288 policijas inspektorus, ja tiek konstatēts iespējamais administratīvais pārkāpums.
Ar cieņu www.sigulda.lv administrācija

Pasākumi