×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-03-12
Siguldas Sporta skolas un sporta aktivitātes šajā nedēļā

Ceturtdiena, 12.marts
Distanču slēpošana.
Treniņseriāla “Siguldas ziemas apļi” noslēdzošais, 5.posms. Siguldas Sporta un aktīvās atpūtas centrs. Brīvais starts no plkst.17.30-19.00.

Piektdiena, 13.marts.
Distanču slēpošana.
S! FISCHER Latvijas skolu ziemas čempionāts. Siguldas Sporta un aktīvās atpūtas centrs. Starts plkst.11.00.

Sestdiena, 14.marts.

Ziemas festivāls - Vairāk sporta!
Siguldā savu kulmināciju sasniegs Siguldas Ziemas Festivāls. Centrālie dienas notikumi risināsies Siguldas Bobsleja un Skeletona trasē, kur jau plkst.12.00 cīņu par Latvijas III Ziemas Olimpiādes medaļām uzsāks Latvijas bobsleja izlases ekipāžas. Programmas turpinājumā „CAT ShowelRace Super Fināla” ietvaros trasē dosies pārmaiņus sieviešu, divnieku un vīriešu sacensību entuziasti lāpstu šļūkšanas tautas sportā. Jāatzīmē, ka savus spēkus trasē, šļūcot ar lāpstu, izmēģinās arī Latvijas bobsleja, skeletona un kamaniņu sporta smagsvari - Oskars Melbārdis, Oskars Ķibermanis, brāļi Dukuri, brāļi Šici un daudzi citi!

Plkst.13.20 sacīkstē Vučko nobraucienos startēs LR Saeimas frakciju komandas. Vučko sacīkstē piedalīsies arī Latvijas Olimpiskās komitejas un Siguldas novada pašvaldības komandas.

Festivāla viesiem būs iespēja vērot grupas „Neon Saturdays” un DJ Toma Grēviņa muzikālos priekšnesumus, kā arī iesaistīties dažādās aktivitātēs - CAT viedtālruņu testēšanā īpašos demo stendos, iegādāties Latvijas skeletona izlases atribūtiku, piedalīties Geo kačinga foto orientēšanās spēlē, nofotografēties īpašajā foto stendā, iemēģināt skeletona un bobsleja kamanas un, protams, - saņemt labāko skeletonistu un bobslejistu autogrāfus u.c.! Īpašā autogrāfu „medīšanas” akcijā būs iespēja saņemt nobraucienu ar vučko.

Īpaši ir padomāts arī par mazajiem - visas dienas garumā trases ledus estakādē norisināsies Latvijas Gāzes nobraucieni ar bobu! Trases teritorijā uz vietas būs pieejams arī ēdināšanas serviss.
Ieeja pasākumā- bez maksas!

Sacensību sākums plkst.12.00, noslēgums plkst.17.45

Dambrete.

Latvijas čempionāts jauniešiem 100 lauciņu dambretē ātrspēlē un klasikā, U- 10 vecuma grupā. Siguldas novada Jaunrades centrs, sacensību sākums plkst.10.00.

Loka šaušana.
„Siguldas spieķis VI”. Siguldas 1.pamatskolas Sporta komplekss, sacensību sākums plkst.10.00.

Svētdiena, 15.marts.

Basketbols.
VEF/Latvijas Jaunatnes basketbola līga, U -14 vecuma grupa Siguldas Sporta skola - BS Ogre. Siguldas Sporta skola, sākums plkst.11.00.

Loka šaušana.
Latvijas Jaunatnes čempionāts. Siguldas 1.pamatskolas Sporta komplekss, sacensību sākums plkst.10.00.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi