×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-03-12
Jauno volejbolistu panākumi starptautiskā pludmales volejbola turnīrā

Pludmales centrā „Brazīlija” Rīgā 7.martā tika aizvadīts ceturtais starptautiskais bērnu un jauniešu turnīrs pludmales volejbolā. Par uzvarētāju kausiem un balvām kopā cīnījās 40 komandas divās vecuma grupās. Šogad dalībnieku vidū bija Lietuvas pārstāvji, kā arī komandas no Latvijas – Aizputes, Kuldīgas, Engures, Tukuma, Vecumniekiem, Zvejniekciema, Siguldas, Līvāniem un Rīgas.

Siguldas komandas piedalījās divās vecuma grupās zēniem, katrā grupā ar divām komandām.

Vislabākos panākumus siguldieši ieguva jaunākajā vecuma grupā (2003.gadā dzimuši un jaunāki). Gustavs Auziņš (2005) un Sandijs Suhānovs (2003) apakšgrupu spēlēs uzveica visus pretiniekus, izcīnot trīs uzvaras, un savā grupā izcīnot 1.vietu. Tālāk spēles norisinājās pēc vienmīnuss sistēmas (ja kādu no spēlem zaudē, tad no turnīra ir jāizstājās). Līdz lielajam finālam tika uzvarētas komandas no pludmales centra „Brazīlija” un Engures. Finālā par 1.-2.vietu spēlēja pret Aizputes komandu, kurai gan tika zaudēts un noslēgumā iegūta 2.vieta.

Vēl viens Siguldas pāris Ralfs Knēža (2003) un Kārlis Jaundžeikars (2006), uzvarot divās spēlēs un zaudējot vienīgi Aizputes komandai, apakšgrupā izcīnīja 2.vietu. Diemžēl nākamajā kārtā, līdzīgā spēlē tika zaudēts Engures komandai un noslēgumā dalītā 5.-8.vieta.

Vecākajā vecuma grupā (2001.-2002. gadā dzimušajiem) Mārtiņš Auziņš (2002) un Kristaps Liepa (2002) savā apakšgrupā izcīnīja 2.vietu. Tālāk turnīra gaitā 1/8 finālā uzvara pret Vecumnieku komandu, diemžēl 1/4  finālā zaudējums  Lietuvas komandai un noslēgumā dalītā 5.-8.vieta. Renār Knēžas (2001) un Rainera Smoļenska (2001) sniegums bija mazāk veiksmīgs pabeidzot turnīru dalītajā 9.-12.vietā.

Turnīra rezultāti:


Meitenes 2003.gadā dzimušas un jaunākas:
1.Gabriele Petrauskaite/Aiste Malinauskaite (Viļņa/Lietuva)
2.Anete Ramona Pundure/Laine Lauska (Līvāni)
3.Samanta Borisova/Elīza Lurdesa Alksne (Tukums)

Puiši 2003.gadā dzimuši un jaunāki:
1.Marsels Mārcis Jonass/Mārcis Bartašēvics (Aizpute)
2.Sandijs Suhānovs/Gustavs Auziņš (Sigulda)
3.Kaspars Kronbergs/Ernests Gūtmanis (Engure)

Meitenes 2001./2002.gadā  dzimušās:

1.Vanesa Grosberga/Rūta Ozoliņa (Rīga / "Brazīlija")
2.Anete Namiķe/Marta Štromberga (Rīga / "Brazīlija")
3.Amanda Nikola Ērgle/Petra Ņečiporuka (Kuldīga)

Puiši 2001./2002.gadā dzimušie:

1.Artūrs Rinkevičs/Ralfs Namiķis (Rīga / "Brazīlija")
2.Paulius Gatelis/Matas Mitrikas (Viļņa / Lietuva)
3.Reinis Egle/Rūdolfs Āboms (Rīga / "Brazīlija")

No spēlēšanas smiltīs jāatgriežas sporta zālē, kur jau 16.martā Siguldā notiks Latvijas Jaunatnes čempionāts D1 vecuma grupā (2002. gada dzimušajiem un jaunākiem) zēniem. Spēles notiks Siguldas Valsts ģimnāzijas sporta zālē, sacensību sākums plkst.10.30. Siguldas komanda sacentīsies ar komandām no Liepājas, Dundagas, Cēsīm un Rīgas.

Informāciju sagatavoja:
Normunds Šulte
SVĢ sporta skolotājs


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi