×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-03-16
Laurenču sākumskolas čaklākie lasītāji dodas ekskursijā uz Jūrmalu

Laurenču sākumskolas 4.klase, kura pirmajā semestrī ieguva titulu „Laurenču sākumskolas čaklākie lasītāji”, saulainajā 13.marta rītā devās pārsteiguma ekskursijā uz Jūrmalu, nemaz nenojaušot, kurp šis ceļš vedīs, jo ekskursijas maršruts jau kopš janvāra sākuma tika rūpīgi glabāts noslēpumā!

Pirmā apskates vieta bija „Vitālija Jermolajeva gleznu teātris”, kurā skolēniem bija iespēja apskatīt savdabīgu gleznu izstādi, kas veidota unikālā tehnikā (fluoriscentās glezniecības efekts) – gleznas īpašā apgaismojumā sāka mirdzēt un iepriekš redzamās gleznas vietā parādījās pavisam cits, iepriekš nemanāms un it kā paslēptais gleznas variants.

Dubultos tika apmeklēta „Aspazijas dzīvojamā māja – vasarnīca”, kurā dzejniece pavadīja mūža pēdējos desmit gadus no 1933. līdz 1943.gadam. Ēka ir celta 1903.gadā, un ir tipisks Jūrmalas 20.gadsimta sākuma koka arhitektūras piemineklis. Skolēniem bija iespēja klausīties dzejnieces balss ierakstu vēsturiskajā VEF radio, dzirdēt stāstus par Aspazijas un mājkalpotājas Anniņas agrajiem rītiem, kuros abas pārrunāja visu, kas naktī redzēts sapņos, un iepazīties ar citiem autentiskiem tā laika priekšmetiem un dzejnieces ikdienu.

Ekskursijas noslēgumā, pirms došanās uz Siguldu, skolēni devās aktīvi izkustēties „Dzintaru Mežaparkā”, kur ikviens atrada sev aizraujošāko atpūtas veidu!

Paldies 4.klases vecākiem par atbalstu un bibliotekārei Maritai Veicai par ekskursijas noorganizēšanu!

Informāciju sagatavoja:
Laurenču sākumskolas
direktores vietniece un 4.klases audzinātāja
Vanesa Čeičiniece


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi