×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-03-17
“Saltavots” aicina doties ekskursijās uz atjaunoto ūdenstorni un dzeramā ūdens sagatavošanas iekārtām

Svētdien, 22. martā pasaulē tiks atzīmēta Pasaules ūdens diena, kas šogad veltīta ūdenim un ilgtspējīgai attīstībai. Starptautiskā ūdens diena, organizējot izglītojošus un informējošus pasākumus, pasaulē tiek atzīmēta kopš 1993.gada.

Pasaules ūdens dienas ietvaros, arī Siguldas SIA „Saltavots” aicina iedzīvotājus piektdien, 20.martā no plkst.10.00 līdz plkst.14.00 apmeklēt dzeramā ūdens sagatavošanas iekārtas Saules ielā 6 un atjaunoto ūdenstorni Lakstīgalas ielā 9B, kur atrodas SIA “Saltavots” birojs.

Dzeramā ūdens sagatavošanas iekārtās Saules ielā 6 uzņēmuma speciālists iepazīstinās interesentus ar iekārtām, savukārt atjaunotajā ūdenstornī Lakstīgalas ielā 9B būs iespējams apskatīt SIA “Saltavots” biroja telpas, iepazīties ar plānoto ūdensapgādes un kanalizācijas tīklu izbūvi, apskatīt, kā darbojas hidrodinamiskā mašīna, un noskaidrot citus interesējošos jautājumus.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Kaa
- 2015-03-17 23:26

Varēja jau šīs ekskursijas organizēt brīvdienās, lai interesenti var uz tām tikt..

Aleksejs
- 2015-03-17 22:27

Vai ir kā jāpiesakās uz šīm ekskursijām?

Atbilde: Aleksejs
Saltavots
- 2015-03-18 11:32

Labdien!
SIA "Saltavots" informē, ka, lai apmeklētu mūsu uzņēmumu 20. martā, nav iepriekš jāpiesakās.

Pasākumi