×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 18. aprīlis
Šodien sveicam: Laura, Jadviga
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-03-19
Basketbola klubam „Sigulda” piektdien mājas spēle

Savu skatītāju priekšā piektdien, 20.martā, atgriezīsies BK „Sigulda” komanda, kas plkst.20.00 Siguldas Sporta skolas zālē uzņems SK „Carnikava” komandu.

Turnīra tabulā abas komandas atrodas līdzās. Tiesa, Carnikavas komandai par vienu uzvaru vairāk, līdz ar to viņi patlaban LBL 3 otrā posma tabulā aizņem septīto ailīti, kamēr siguldiešiem astotā vieta.

BK „Sigulda” komandai pēdējie mēneši ir bijuši ļoti neveiksmīgi, piedzīvoti septiņi zaudējumi pēc kārtas, kas komandu atsvieduši par vairākām pozīcijām. Vairākas reizes zaudēts saspringtās galotnēs, pat pagarinājumā, taču punktus par līdzvērtīgu cīņu sportā nepiešķir. Savukārt Carnikavas komanda ir izcīnījusi uzvaras iepriekšējās divās spēlēs un noteikti vēlēsies uzvaru sēriju turpināt Siguldā.

Piektdienas ciemiņi var lepoties ar plašu līderu loku, komandā netrūkst spēlētāju, kas var uzņemties iniciatīvu un veiksmīgi nospēlēt individuāli. Bīstamākais spēks uzbrukumā ir komandas 4. numurs Edgars Vecums, kurš vidēji spēlē gūst 21,6 punktus.

Siguldas komanda beidzot spēli aizvadīs optimālā sastāvā. Jācer, ka tieši savu skatītāju priekšā izdosies pārtraukt ilgāko zaudējumu sēriju, ar kādu Siguldas klubs šajās trijās sezonās LBL 3 turnīrā ir saskāries.


Informāciju sagatavoja:
Basketbola klubs „Sigulda”


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi