×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 23. aprīlis
Šodien sveicam: Jurģis, Juris, Georgs
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-03-19
No 29.marta sāks kursēt ekspresvilciens Valga-Rīga

AS „Pasažieru vilciens” (PV) informē, ka no 29.marta pasažieri varēs ātrāk nokļūt no Valgas līdz Rīgai ar ekspresvilcienu. Braucot ar šo ekspresvilcienu no Valmieras, Rīgā varēs nokļūt 1 stundas un 59 minūšu laikā, no Cēsīm ceļā tiks pavadīta vien 1 stunda un 32 minūtes, savukārt braucot no Siguldas Rīgā varēs nokļūt 52 minūšu laikā.

Uzklausot pasažieru vēlmes un ieteikumus, kā arī aktīvi sadarbojoties ar pašvaldībām ir panākts, ka šobrīd kursējošais reiss Nr.855 Valga (4.55) – Rīga (8.26) kursēs kā ekspresvilciens ar jaunu atiešanas laiku no Valgas plkst.5.48, savukārt Rīgā pienāks plkst.8.40, tādējādi nodrošinot gan Valkas, gan Valmieras, Cēsu un Siguldas iedzīvotāju daudz ātrāku un ērtāku nokļūšanu Rīgā, lai braucēji laikus nokļūtu darbā vai mācību iestādēs.

Līdz šim brauciens ar šo vilcienu no Valgas līdz Rīgai aizņēma 3h 31 minūti, savukārt no 29.marta brauciens aizņems vien 2h 52 minūtes, jāatzīmē, ka arī to, ka izbrukšanas laiks vidēji no katras stacijas ir gandrīz vienu stundu vēlāk, bet joprojām ir saglabāts vispieprasītākais iebraukšanas laiks Rīgā plkst.8.40, nodrošinot pasažieriem laicīgu nokļūšanu vēlamajos galamērķos.

Lai uzlabotu vilcienu satiksmi atbilstoši pasažieru vajadzībām un PV tehniskajām iespējām, uzņēmuma aktuālākais uzdevums šobrīd ir strādāt pie visoptimālākā risinājuma dzelzceļa pasažieru pārvadājumu nodrošināšanai saskaņā ar valsts pasūtījumu. Turpmāk plānots realizēt izmaksās efektīvāku un pasažieriem izdevīgu pārvadājumu grafiku atbilstoši pasažieru pieprasījumam, operatīvi sekojot līdzi plūsmas intensitātei un dinamikai.
     
Papildus informācija pieejama PV mājas lapā www.pv.lv, mobilajās aplikācijās, Rīgas Centrālās stacijas Klientu apkalpošanas centrā, kā arī, zvanot pa tālruni 67232135. 


Informāciju sagatavoja:
Ieva Miežubrāle
AS „Pasažieru vilciens”
Mārketinga nodaļas vadītāja


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi