×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-03-25
Siguldas novada Domes priekšsēdētājs saņem Latvijas Olimpiskās komitejas goda zīmi

Trešdien, 25.martā Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) Ģenerālās asamblejas sesijas laikā Siguldas novada Domes priekšsēdētājs un LOK izpildkomitejas loceklis Uģis Mitrevics tika apbalvots ar goda zīmi „Par nopelniem Olimpiskajā kustībā”.

LOK Goda zīme "Par nopelniem olimpiskajā kustībā" dibināta 1997.gadā. Kopumā izgatavotas tikai 300 šādas Goda zīmes. Ar tām tiek apbalvoti Olimpisko spēļu medaļnieki, treneri, sporta aktīvisti un sporta atbalstītāji. LOK Goda zīme ir krūšu nozīme piecu sudraba Olimpisko riņķu veidolā, kas vainagota ar trīs zelta zvaigznēm virs centrālā Olimpiskā riņķa.

Latvijas Olimpiskā komiteja tika nodibināta 1922.gada 23.aprīlī, ar mērķi pārraudzīt Latvijas sportistu gatavošanos Olimpiskajām spēlēm un deleģēt Latvijas komandu dalībai tajās. Padomju gados Latvijas Olimpiskās komitejas darbība tika pārtraukta un laika posmā no 1952. - 1988.gadam Latvijas sportisti startēja PSRS komandas sastāvā. 1988.gadā Latvijas Olimpiskā komiteja atsāka darbību kā sabiedriska organizācija, bet 1991.gada 18.septembrī Starptautiskās Olimpiskās komitejas sesijas laikā, kas notika Berlīnē, tika atjaunotas Latvijas Olimpiskās komitejas tiesības Olimpiskajā saimē.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi