×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-03-25
Sportisti ziedo labdarībai

14.martā Bobsleja un kamaniņu trasē „Sigulda”, Siguldas Ziemas festivāla ietvaros, savus spēkus trasē šļūcot ar lāpstu izmēģināja ne tikai profesionāli Latvijas bobsleja, skeletona un kamaniņu sporta smagsvari – Oskars Melbārdis, Oskars Ķibermanis, brāļi Dukuri, brāļi Šici, bet arī daudzi citi sacensību entuziasti lāpstu šļūkšanas tautas sportā.

Sacīkšu noslēgumā īpašā stafetē, jauktās komandās sacentās Latvijas bobslejisti, skeletonisti un lāpstu šļūcēji par galveno balvu – 1000 eiro no stafetes atbalstītājiem „Arčers un Binders”. Jau pirms sacensībām sportisti bija paziņojuši, ka galvenā naudas balva tiks ziedota labdarībai.

Biedrība „Cerību spārni” pateicas Bobsleja un skeletona federācijai par ziedojumu, kas palīdzēs īstenot Kopienas „Cerību sēta” koncepciju.

Siguldas novadā biedrība „Cerību spārni” ir uzsākusi veidot kopienas pakalpojumu „Cerību sēta”. Kopienas „Cerību sēta” pakalpojuma mērķis ir veicināt cilvēku ar garīga rakstura traucējumiem iekļaušanos sabiedrībā, iespējami neatkarīgu dzīvi un sekmēt vienlīdzīgu iespēju īstenošanu, nodrošinot atbalstošu dzīves vidi, ikdienas nodarbinātības aktivitātes, sociālo rehabilitāciju un mūžizglītības iespējas.

Lai izveidotu Kopienu „Cerību sēta”, nozīmīgs ir ikviena līdzcilvēka atbalsts un palīdzība, kopīgi apvienojot spēkus ir iespējams paveikt lielus darbus.

Informāciju sagatavoja:
Eva Viļķina
Biedrības "Cerību spārni" valdes priekšsēdētāja
 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi