×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 23. aprīlis
Šodien sveicam: Jurģis, Juris, Georgs
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-03-26
Notiks Siguldas novada Tūrisma konsultatīvās padomes sēde

30.martā plkst.17.00 notiks kārtējā Siguldas novada Tūrisma konsultatīvās padomes sēde, kuru šoreiz uzņems restorāns “Fazenda bazārs”. Padomes sēdē tiks informēts par 2014.gada apmeklētāju skaita statistiku Siguldas novada naktsmītnēs un apskates objektos, kā arī par aktualitātēm un plānoto šajā gadā Dabas aizsardzības pārvaldē. Klātesošiem tiks stāstīts par Siguldas novada tēlu graujošiem faktoriem, kā arī iezīmētas aktivitātes - vasaras kampaņa vietējā turisma veicināšanai.

 

Darba kārtība:
plkst.17.00
Sēdes atklāšana
Siguldas novada Domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics
plkst.17.05

2014.gada apmeklētāju skaita statistika Siguldas novada naktsmītnēs un apskates objektos
Siguldas novada Tūrisma informācijas centra vadītāja Dana Spulle

plkst.17.25

Aktualitātes un plānotais 2015.gadā Dabas aizsardzības pārvaldē
Dabas aizsardzības pārvaldes Vidzemes reģionālās administrācijas direktora vietnieks Mārtiņš Zīverts

plkst.17.40
Siguldas novada tēlu graujošie faktori
PA “Siguldas Attīstības aģentūra” direktore Laura Konstante
plkst.18.00
Vasaras kampaņa vietējā tūrisma veicināšanai
PA “Siguldas Attīstības aģentūra” direktore Laura Konstante
plkst.18.20
Ierosinājumi nākamajiem tematiem Konsultatīvās padomes sēdēm

Jau ziņots, ka Siguldas novada Tūrisma konsultatīvās padomes mērķis ir veicināt sadarbību tūrisma nozares koordinēšanai Siguldas novadā, lai nodrošinātu vienmērīgu nozares izaugsmi, kas balstīta uz tirgū pieprasītiem tūrisma produktiem un augstu pakalpojumu kvalitāti. Siguldas novada Tūrisma konsultatīvā padomes nolikums Siguldas novada Domē tika apstiprināts 2012.gada 26.septembrī, padome 16 cilvēku sastāvā pirmoreiz kopā sanāca 2013.gada 21.janvārī.

Tās sastāvā ietilpst: Siguldas novada Domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics, Siguldas novada Domes priekšsēdētāja vietnieks sociālajos jautājumos Jānis Zilvers, SIA „Aerodium” Komunikāciju un mārketinga vadītāja Līga Gablika, Dabas aizsardzības pārvaldes Vidzemes reģionālās administrācijas direktora vietnieks Mārtiņš Zīverts, SIA „J.D.&Co” valdes loceklis, biedrības „Siguldas reģiona tūrisma biedrība” valdes priekšsēdētājs Juris Dudko, SIA „Siguldas slimnīca” valdes loceklis Valdis Siļķe, SIA „Kaķītis” valdes loceklis Rolands Rapa, SIA „Impresso” tehniskais direktors Rūdolfs Būda, SIA „Tridens” valdes loceklis Aivars Rudi, SIA „J.D.&Co” direktora vietniece Anita Isajeva, SIA „SigTur” mārketinga vadītājs Normunds Pastars, SIA „Bobsleja un kamaniņu trase „Sigulda”” valdes priekšsēdētājs Dainis Dukurs, SIA „ CSS–Apine” valdes loceklis Ivars Ciaguns, SIA „Brūveru īpašumi” valdes priekšsēdētājs Uldis Dvinskis, Biedrības „Siguldas slēpošanas skola” valdes priekšsēdētājs Dāvis Fogelis un PA „Siguldas Attīstības aģentūra” direktore Laura Konstante.

Informāciju sagatavoja:
Siguldas novada Tūrisma informācijas centra vadītāja
Dana Spulle


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi