×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-03-27
Veiksmīgi starti 100 lauciņu dambretē

Marta sākumā Latvijas dambretes centru jaunie spēlētāji piedalījās Latvijas 68. Skolēnu sporta spēlēs 100 lauciņu dambretē, kas vienlaikus bija arī Latvijas čempionāta pusfināls U10, U13, U16 un U19 vecuma grupās. Siguldas Sporta skolu pārstāvēja 25 Dambretes nodaļas audzēkņi.

Pamatuzdevums šajās sacensībās bija iekļūt labāko desmitniekā, kas garantē tiesības startēt Latvijas čempionāta finālā attiecīgajā vecuma grupā, kur jau tiek sadalītas ceļazīmes uz Eiropas un jauniešu čempionātiem 100 lauciņu dambretē. Ar šo uzdevumu veiksmīgi tika galā 12 Siguldas Sporta skolas audzēkņi.

14.martā Latvijas čempionāta finālā 100 lauciņu dambretē U10 vecuma grupā piedalījās desmit Latvijas labākie zēni un desmit meitenes pēc pusfināla turnīra rezultātiem. Siguldas Sporta skolu pārstāvēja Keita Eglīte, Adriana Girgensone, Evelīna Elza Cillinberga, Sofija Puciello un Roberts Žanis Bete.

Vislabāk no siguldiešiem veicās Keitai Eglītei. Lai gan klasikas turnīrā viņai salīdzinoši zemā 6.vieta, toties ātrspēlē izdevās izcīnīt 2.vietu.

U13 finālā, kas reizē ar U16 un U19 fināliem risinājās Rīgā no 19. līdz 22.martam, Līva Oliņa izcīnīja 2.vietu klasikas turnīrā, bet ātrspēlē viņai piektais rezultāts. U16 finālā ļoti labu sniegumu parādīja Mārtiņš Zemlītis, kurš kļuva par valsts čempionu gan klasikas, gan ātrspēles turnīros. Savukārt Kristaps Bruners šajā vecuma grupā piektais klasikā un otrais ātrspēlē.

U19 finālā Edgars Straumanis kļuva par valsts čempionu ātrspēles turnīrā, bet klasikas turnīrā viņam 3.vieta.

Visi Latvijas čempionāta godalgoto vietu ieguvēji gan klasikas, gan ātrspēles turnīros izcīnījuši tiesības pārstāvēt valsti Eiropas un pasaules jaunatnes čempionātos 100 lauciņu dambretē.

Informāciju sagatavoja:
Ilze Ratniece


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi