×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-03-27
Teātra dienas bērnudārzā „Ieviņa”

Jau otro gadu, atzīmējot starptautisko teātra dienu, bērnudārzā “Ieviņa” tiek organizēta teātra nedēļa.

Nedēļas laikā bērni apguva teātra mākslas pamatus, uzzināja kā teātri spēlēja senāk un kā tas notiek mūsdienās. Paši gatavoja dažādas maskas un kā īsti aktieri,  iejutās pasaku tēlos, spēlējot izrādes, kuras skatījās pārējo grupu audzēkņi.

Teātra nedēļā bērniem bija iespēja noskatīties sešas izrādes – pirmdien skatījāmies “Rīgas leļļu teātra 2” izrādi “Brīnumdārzs”, trešdien mūs priecēja 1.grupiņa ar izrādi “Septiņi rūķīši” un 4. grupiņa ar izrādi “Kas teica ņau?”, ceturtdien skatījāmies 3.grupas izrādi “Par notiņām...”, piektdien ar prieku noskatījāmies 2.grupiņas izrādi “Ābolu maiss” un 5.grupas izrādi “Pilsētas pele un lauku pele”.

Kā jau visos teātros, uz izrādēm bērnus aicināja teātra zvans, starpbrīžos bija pastaigas pa gaiteni un teātra “Bumbieru bufetes” apmeklējums, kurā bufetniece laipni bērnus cienāja ar augļiem un dārzeņiem.

Paldies bērniem – aktieriem, vecākiem – kostīmu māksliniekiem, pedagogiem – režisoriem un viesmāksliniekiem par ieguldīto darbu un patiesi jaukām emocijām visas nedēļas garumā.

Informāciju sagatavoja:
Ilze Rence
PII „ Ieviņa” vadītājas vietniece izglītības jomā


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi