×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-03-31
Siguldas novada bērni piedalās labdarības pasākumā

Ieskandinot Lieldienas, biedrība „Reāls Piedzīvojums” 29.martā organizēja bezmaksas Lieldienu pasākumu bērnunamu, maznodrošināto, trūcīgo un daudzbērnu ģimeņu bērniem. Ar jaukām dziesmām bērnus priecēja mūziķis Andris Kivičs, Čučumuiža ar interaktīvu izrādi un „Reāls piedzīvojums ” ar Lieldienu atrakcijām. Šāda iespēja tika dota arī astoņiem bērniem no Siguldas novada.

Pasākumā vienkopus pulcējās 250 dalībnieki no bērnu un jauniešu centra „Ziemeļi”, Krimuldas novada sociālā dienesta, krīzes centra „Māras Centrs”, Olaines un Ogres sociālā dienesta, Bolderājas lielo ģimeņu biedrības „Astoņkājis”, sociālās aprūpes centra „Sprīdītis” un vairāku Latvijas pašvaldību sociālo ģimeņu bērni, kā arī vairāki bērni ar invaliditāti.

Lieldienu labdarības pasākumu atklāja mūziķis Andris Kivičs, kurš iepriecināja dalībniekus ar sirsnīgām dziesmām. Tam sekoja krāšņa un aizraujoša interaktīvā luga „Lieldienas Čučumuižā”, kuras laikā bērni aktīvi līdzdarbojās dziedot un dejojot. Pēc koncerta, dalībnieki piedalījās Lieldienu atrakcijās – „olu ripināšana no zirga sedliem”, jautrajās Lieldienu stafetēs, olu izdaiļošanā, krāsošanā un citās tradicionālajās un netradicionālajās Lieldienu aktivitātēs.

Lieldienu labdarības pasākuma mērķis, kurš tika arī piepildīts, bija sniegt pozitīvas svētku emocijas bērniem, kuriem nav ģimenes vai kuras finansiālu apsvērumu dēļ nevar baudīt jaukas un interesantas svinības citviet. „Reāls Piedzīvojums” saka lielu paldies ziedotājiem – uzņēmumiem „AR4”, "Sanare – KRC Jaunķemeri" un Autonams, informatīvajiem atbalstītājiem – draugiem.lv un dievietei.lv, mūziķim Andrim Kivičam un citiem pasākuma atbalstītājiem.

Šādus un līdzīgus labdarības pasākumus divas līdz četras reizes gadā biedrība „Reāls Piedzīvojums” rīko jau ceturto gadu. Biedrības organizētajos labdarības, publiskajos un sabiedriskajos pasākumos kopš 2010. gada bez maksas ir piedalījušies jau turpat 18 000 dalībnieku.

Informāciju sagatavoja:
Biedrības „Reāls Piedzīvojums” komunikācijas speciāliste
Zanda Āboliņa


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi