×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-04-06
Basketbola klubs „Sigulda” pārtrauc zaudējumu sēriju

Ar uzvaru izbraukumā pār spēcīgo Cēsu „Dārznieks” komandu deviņu zaudējumu sēriju izdevies pārtraukt basketbola kluba (BK) „Sigulda” komandai. Lai arī turnīra tabulā spēlei nebija izšķirošas nozīmes, pozitīvas emocijas komandai bija ļoti nepieciešamas.

„Dārznieks/Cēsis” komanda turnīra tabulā atradās otrajā vietā,savukārt deviņus zaudējumus pēc kārtas piedzīvojušie siguldieši bija nokrituši līdz devītajai vietai. Jāatzīmē, ka abu komandu pirmais duelis šosezon noslēdzās ar cēsnieku uzvaru pagarinājumā.

Spēle sākās ļoti rezultatīvi, abām komandām apmainoties ar precīziem uzbrukumiem. Uzbrukums spēles sākumā izteikti dominēja pār aizsardzību, līdz ar to abas komandas punktus krāja strauji. Veiksmīgāki pirmajā ceturtdaļā tomēr bija siguldieši, kas spēja sakārtot aizsardzību un izkarot septiņu punktu pārsvaru. Pēc pirmajām desmit minūtēm – 17:24.

Mājinieki to tā nevēlējās atstāt, sākot pakaļdzīšanos. Otrās ceturtdaļas vidū viņiem izdevās pārņemt vadību (32:31), ko gan siguldieši drīz vien atguva. Tomēr puslaika izskaņā atkal mazliet pārāki bija cēsnieki, atpūtā dodoties ar trīs punktu pārsvaru kabatā – 47:44.

Otrā puslaika sākums sekmīgāks padevās viesiem, kas ātri vien izvirzījās vadībā. 26.minūtē jau 51:59 BK „Sigulda” labā. Tālāk aizmukt siguldiešiem neizdevās, taču trešo ceturtdaļu noslēgt vadībā izdevās gan – 58:62.

Trauslais pārsvars tika izsēts jau ceturtās ceturtdaļas pirmajās minūtēs, kad mājiniekiem izdevās izlīdzināt rezultātu. Taču izvirzīties vadībā cēsniekiem neizdevās ne brīdi. Iniciatīva galotnē piederēja siguldiešiem, kas nosargāja savu pārsvaru un beidzot svinēja ilgi gaidīto uzvaru – 79:86.

BK „Sigulda” pret „Dārznieks/Cēsis”: Rudzāts 30 punkti; Tukišs 23; Samsonovs 9; Šults 9; Lielpēteris 8; Strautiņš 3; Ramats 2 (+10 atl. b.); Toms 2; Jomerts.

LBL 3 čempionāta otrajā posmā BK „Sigulda” komandai palikusi vēl viena spēle – 10.aprīlī savā laukumā jāuzņem turnīra līdervienība Iecavas „Dartija”. Pēc tam sāksies izslēgšanas spēles, kurās piedalīsies arī BK „Sigulda”.


Informāciju sagatavoja:
Basketbola klubs „Sigulda”


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi