×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-04-06
Sācies pieraksts pie Veselības dienas speciālistiem

No 7.aprīļa plkst.10.00 uzsākts pieraksts pie Siguldas novada Veselības dienas speciālistiem.

18.aprīlī, Siguldas novada Veselības dienā, pēc iepriekšēja pieraksta Siguldas novada Kultūras centra telpās novadnieki varēs veikt veselības pārbaudes un saņemt konsultācijas pie neirologa, kardiologa, pulmonologa, dermatologa, kā arī veikt kāju vēnu skrīningu, pēdu datordiagnostiku, osteoporozes skrīningu. Pierakstu pie šiem speciālistiem iespējams veikt no 7.aprīļa plkst.10.00, zvanot pa tālruņiem 28646268 vai 28686809. Piereģistrēties pie speciālistiem varēs katru darba dienu no plkst. 10.00 līdz 16.00, līdz pieraksts būs piepildīts.

Veselības dienas aktivitātēs iesaistījusies arī Siguldas poliklīnika, kurā pēc iepriekšēja pieraksta, no 7.aprīļa plkst.9.00 līdz 16.00, zvanot pa tālruni 67971329, iespējams pieteikties okulista, endokrinologa un pēdu aprūpes kabineta apmeklējumam 18.aprīlī.

Tāpat iepriekšējs pieraksts noteiks mobilā mamogrāfa apmeklējumam pie Siguldas novada Kultūras centra, kuram iepriekš jāpiesakās, zvanot pa tālruņiem 67142840, 27866655.

Lai arī daļa konsultāciju būs iespējama tikai ar iepriekšēju pierakstu, ikviens novadnieks no plkst.10.00 – 16.00 bez iepriekšēja pieraksta varēs saņemt fizioterapeita, audiologopēda, zobu higiēnista un Pacientu ombuda konsultācijas, kā arī veikt cukura, holesterīna un hemoglobīna līmeņa mērījumus, un plaušu pārbaudi. Rīgas Stradiņa universitātes studenti veiks asinsspiediena mērījumus, noteiks ķermeņa masas indeksu, kā arī veiks miegainības, stresa un skābekļa līmeņa testus, kā arī veselības un labsajūtas testu.

Asins donorus pie novada Kultūras centra no plkst.10.00 līdz plkst.14.00 donorus gaidīs Valsts asinsdonoru centra specializētais autobuss.

Tos, kuri rītu vēlas sākt moži, studija „Bosedīna” (L.Paegles ielā 3) aicina piedalīties bezmaksas nodarbībās: plkst.9.30 tabata un plkst.11.30 zumba.

Parkā pie Siguldas novada Kultūras centra no plkst10.00 līdz 14.00 „Green Grass” sadarbībā ar „G Fitness” piedāvās TRX piekares sistēmu treniņu, kas piemērots visiem fiziskās sagatavotības līmeņiem. Izmantojot sava ķermeņa svaru, tiek nostiprināta dziļā muskulatūra, attīstīts līdzsvars un koordinācija. Ar vai bez sporta tērpa, aicinām ikvienu nākt un izmēģināt - vienas nodarbības ilgums vidēji ir 40 min. (iespēja pievienoties jebkurā laikā). 

Siguldas novada Kultūras centra mazajā zālē plkst.10.00 notiks jogas nodarbība, kuru vadīs studijas „Bosedīna” trenerīte.

Plkst.12.00 Siguldas novada Kultūras centra mazajā zālē Akvelīnas Līvmanes lekcija „Veiksmīga cilvēka dzīves gājums - veiksmes atslēgas”.

Savukārt plkst.13.00 pie Siguldas novada Kultūras centra notiks „MomyFit” nodarbība jaunajām māmiņām kopā ar mazuļiem. "MomyFit" treniņi ir lielisks piemērs, ka bērniņa ienākšana sievietes dzīvē to tikai papildina un bagātina, nevis ierobežo. Treniņu programmas īpaši jaunajām māmiņām sagatvojusi trenerīte, kas deviņus gadus ir saistīta ar fitnesa jomu, tādēļ "MommyFit" treniņi ir kvalitatīvi fiziskie treniņi, kuros visi vingrojumi ir pārdomāti un piemēroti, lai vingrojot jaunās māmiņas varētu izmantot arī ratus.

Lai nodrošinātu, ka par Siguldas novada pašvaldības finansējumu pieaicinātos speciālistus izmanto novada iedzīvotāji, piesakoties pie ārsta vai apmeklējot kādu no Veselības dienas piedāvājumiem, būs jāuzrāda Siguldas novada iedzīvotāja ID karte vai izziņa par deklarēto dzīvesvietu.

Jau ziņots, ka 18.aprīlī no plkst.10.00 līdz 16.00 Siguldas novada Kultūras centrā un teritorijā ap to, norisināsies Siguldas novada Veselības diena, kuras laikā novadnieki bez maksas varēs apmeklēt ārstus, piedalīties sportiskās aktivitātēs un gūt vērtīgu informāciju. Veselības dienu Siguldas novadā organizē Siguldas novada pašvaldība un nodibinājums Pacientu ombuds, piesaistot sadarbības partnerus. Veselības dienas tiek rīkotas divas reizes gadā, dodot iespēju novadniekiem bez maksas apmeklēt ārstus, speciālistus un veikt veselības pārbaudes


© www.sigulda.lv





KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi