×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-04-07
Siguldā viesosies Ralfs Eilands ar koncertizrādi bērniem un vecākiem

25.aprīlī plkst.12.00Siguldas novada Kultūras centrā viesosies Ralfs Eilands Jāņa Lūsēna koncertizrādē bērniem „Manas mājas zvēru dārzs”.

Kurš zina, ko kurmītis meklē pazemē? Par ko domā zvirbulis? Kāpēc kukaiņi ir kaitinoši ziņkārīgi? Un kāds tad esi Tu pats?

Koncertizrādē skan 14  Jāņa Lūsēna dziesmas ar Pētera Brūvera, Leona Brieža, Ineses Zanderes un Plūdoņa dzeju. Ralfs Eilands, kurš izrādē ir ne vien dziedātājs, bet arī aktieris, koncertizrādes skatītājus iesaistīs aizraujošā stāstā par piedzīvoto un novēroto, pavadot vasaras brīvdienas laukos pie vecmāmiņas. Kopā ar Ralfu Eilandu uz skatuves darbojas bērnu un jauniešu vokālā ansambļa „Kolibri” dalībnieki, kuri gan dzied, gan, izmantojot pantomīmas elementus un kustību improvizācijas, veido izrādes scenogrāfiju, pārtopot par jebkuru no koncertizrādes personāžiem. Katrs izrādes tēls (dzīvnieks) tiek eksponēts ar interaktīvu stāstu un, protams, ar dziesmu, kura tiek izspēlēta kā neliela izrāde.

Koncertizrādes stāsts vienmēr tiek piemērots un improvizēts atbilstoši aktuālajam notikumam, gadalaikam vai svētkiem. Līdz ar to katra izrāde ir unikāla un neatkārtojama.

Komponists un idejas autors – Jānis Lūsēns, dziesmu fonogrammas un skaņu efekti – Jānis Lūsēns juniors,  scenogrāfs – Rūdolfs Baltiņš, horeogrāfe – Katrīna Albuže, projekta vadītāja un vokālais pedagogs – Inita Malnača. „Kolibri” dziedātāji: Rebeka Rēķe, Rauls Čakāns, Marta Krampe, Evelīna Čakāne, Līva Magdalēna Veinberga, Madara Miesniece, Agnese Malnača. Solists – Ralfs Eilands.

Biļešu iepriekšpārdošana www.bilesuparadize.lv un Siguldas novada Kultūras centra biļešu kasē. Ieejas maksa – 6 – 8 eiro. Bērniem biļetes jāiegādājas no 4 gadu vecuma.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi