×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-04-07
Aicina uz sarunu par videi draudzīgu mājturību

Rūpējoties par iedzīvotāju un novadnieku veselību un mūžizglītību, Siguldas pagasta Kultūras nams aicina apmeklēt jaunu sarunu ciklu „Zaļā dzīvesveida seriāls”, kura ceturtā un šajā sezonā noslēdzošā nodarbība notiks 12.aprīlī plkst.16.00 Siguldas pagasta Kultūras namā. To vadīs zaļā dzīves stila žurnāla „Vides Vēstis” galvenā redaktore Anitra Tooma.

Sarunas tēma – videi draudzīga mājturība. Anitra Tooma saka: „Negribu nevienam mācīt, ka jādzīvo „zaļi”, pati gan cenšos to darīt un esmu pārliecinājusies, ka veselībai noder arī tas, kas nemaksā ne santīmu.”

Būs iespēja saņemt atbildes uz jautājumiem par veselīgu, tīru dzīvošanu un mājturību, kas cieši saistīta arī ar taupību. Liela uzmanība tiks pievērsta veselīgam uzturam, mājokļa iekārtošanai un kopšanai, elektrības un apkures materiālu taupīšanai, sadzīves ķīmijas lietošanai, labākajai apģērba izvēlei un tīrīšanai, iesaiņojuma un citu atkritumu šķirošanai.

Papildu informācija pa tālruni 26112886 vai e-pastā terezija.leimane@sigulda.lv.
Dalības maksa – 2 eiro.

Informāciju sagatavoja:
Siguldas pagasta Kultūras nama vadītāja
Terēzija Leimane


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi