×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-04-07
Orientieristi sāk sezonu ar panākumiem

Siguldas novada bērni un jaunieši ar Siguldas novada Domes atbalstu 4. un 5.aprīlī piedalījās 2015.gada pirmajās Latvijas kausa izcīņas orientēšanās sporta sacensībās – „Kurzemes pavasaris”, kas notika Bikstu apkārtnē.

Teicamu, stabilu sniegumu rādīja Magda Cigle, abās sacensību dienās W-16 grupā izcīnot 2.vietu (arī divu dienu kopvērtējumā 2.vieta). Jāpiebilst, ka Magda, arī pateicoties Siguldas novada Domes finansiālam atbalstam, 20.-23.aprīlī kā Latvijas izlases komandas dalībniece piedalīsies Pasaules skolēnu čempionātā orientēšanās skrējienā Turcijā.

Arī Kristapam Bruneram, parādot teicamu sniegumu otrajā sacensību dienā, divu dienu kopvērtējumā M-16 grupā izdevās izcīnīt 2.vietu (pirmajā sacensību dienā – 4.vieta, otrajā – 2.vieta), bet Kristīne Brunere izcīnīja 3.vietu W-14 grupā (attiecīgi pa dienām 2. un 6.vieta).
Kristīne Ozola ierindojās 8.vietā (W-18 gr.), Madis Ciglis – 9.vietā (M-16 gr.), Nils Ciglis – 12.vietā (M-14 gr.).

6.aprīlī Rīgā, Pārdaugavā risinājās orientēšanās skrējiena – Latvijas sprinta kausa 1.posms – „Lieldienu balva”, kas vienlaikus bija arī vienas no atlases sacensībām Eiropas jauniešu čempionātam. Arī šajās sacensībās Magdai Ciglei teicams starts – 2.vieta (W-16), tikai 6 sekundes atpaliekot no uzvarētājas. Kristīnei Brunerei – 4.vieta (W-14), Kristapam Bruneram – 5.vieta (M-16), bet 10.vieta Madim Ciglim (M-16) un Nilam Ciglim (M-14).

Informāciju sagatavoja:
Alīda Ābola


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi