×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-04-09
Basketbola klubs „Sigulda” savā laukumā spēlēs pret līderiem

Piektdien, 10.aprīlī, plkst.20.00 Siguldas Sporta skolas zālē basketbola kluba „Sigulda” komanda uzņems LBL 3 līdervienību Iecavas „Dartiju”. Šī būs pēdējā spēle pirms izslēgšanas spēlēm.

Lieldienas BK „Sigulda” komandai izvērtās veiksmīgas. Izdevās pārtraukt ieilgušo deviņu zaudējumu sēriju, viesos uzvarot spēcīgo „Dārznieks/Cēsis” komandu. Mūsu komandas nākamie pretinieki „Dartija” ir ļoti spēcīga komanda, kas šosezon piedzīvojusi vien divus zaudējumus un uzvarējuši deviņās iepriekšējās spēlēs. Komandas līderis ir Guntars Brička, kurš vidēji spēlē gūst 21,5 punktus, izcīna 8,7 atlēkušās bumbas. Līdzās viņam ir daudzi citi individuāli meistarīgi spēlētāji.

BK „Sigulda” komandai šī būs pēdējā spēle LBL 3 regulārajā čempionātā. Spēles rezultāts var ietekmēt komandu sadalījumu izslēgšanas spēlēs, kas sāksies jau nākamnedēļ. BK „Sigulda” komanda „play-off” spēles sāks jau no 1/8 fināla stadijas, savukārt „Dartija” komanda, kas jau nodrošinājusi pirmo vietu regulārajā čempionātā un sava laukuma priekšrocības, pretiniekus gaidīs ceturtdaļfinālā.

Pirmajā aplī abu komandu duelī Iecavā ar rezultātu 69:52 uzvarēja mājinieki. Toreiz siguldieši ne tuvu nebija optimālajā sastāvā, tāpēc jācer uz revanšu savā laukumā.


Informāciju sagatavoja:
Basketbola klubs „Sigulda”


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi