×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-04-10
Tiks ierobežota transporta kustība Strēlnieku ielā pie tirdzniecības centra „Šokolāde”

No 13. līdz 16.aprīlim, lietus kanalizācijas kolektora ieguldīšanas darbu laikā, tiks slēgta transportlīdzekļu kustība Strēlnieku ielā 1. Transporta kustība tiks slēgta 50 metrus garā posmā no Pulkveža Brieža ielas.

Būvdarbu laikā satiksmes dalībniekiem tiks atļauts veikt kreiso pagriezienu no Pulkveža Brieža ielas uz tirdzniecības centra „Šokolāde” auto stāvlaukumu, aizsedzot 401. rīkojuma zīmi „Braukt taisni”. Savukārt tirdzniecības centra auto stāvlaukuma izbrauktuvē uz Strēlnieku ielu, automašīnu plūsma tiks novirzīta uz Gāles ielu. Automašīnas, kas brauks pa Strēlnieku ielu virzienā no Gāles ielas uz Pulkveža Brieža ielu, tiks novirzītas pa Kaijas ielu.

Savukārt no 16.aprīļa līdz 10.jūnijam, autostāvlaukuma būvdarbu veikšanas laikā, satiksmes un darba drošības nodrošināšanai, tiks slēgta viena braukšanas josla Strēlnieku ielā. Slēgtās joslas garums tiks mainīts pēc nepieciešamības.

Satiksmes organizācijas tehnisko līdzekļu izvietošanas shēma un apraksti pieejami pievienotajos failos.

 

 


© www.sigulda.lv





KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi