×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-04-10
Aprīļa aktualitātes Mākslu skolā „Baltais Flīģelis”

Imanta Ziedoņa darbu uzveduma „Ceļš” pirmizrāde
Mākslu skolas Teātra nodaļā pirmizrādei tuvojas Imanta Ziedoņa darbu uzvedums „Ceļš”, kas tiks izrādīts 11.aprīlī plkst.16.00 „Baltajā Flīģelī”. Teātra nodaļas audzēkņi ar šo izrādi 18.aprīlī piedalīsies VIII Latvijas Bērnu un jauniešu teātru festivālā, bet 7.maijā uzstāsies Rīgas Latviešu biedrībā. Par jauniestudējumu stāsta tā režisore Ārija Liepiņa-Stūrniece: „Mēs dodamies ceļā un aicinām līdzi katru skatītāju, lai paši sevī, viens otrā un visapkārt skatītos vērīgāk, redzīgāk, jutīgāk. Tikai tā ceram radīt katrs savu mazo pasauli – bagātu un sarežģītu, sajust lietu ritmu un atrast sevi pašu šais ritmos, satikt savu kuplo egli Dominanti...”


Bērnu vokālo ansambļu festivāls

12.aprīlī plkst.12.00
Mākslu skolā „Baltais Flīģelis” pirmo reizi notiks pirmsskolas vecuma bērnu vokālo ansambļu festivāls „Mēs dziedam Siguldai!”. Festivāla īpašie viesi būs bērnu vokālais ansamblis „Knīpas un Knauķi”.

Vispasaules stīgu diena
Īpašs notikums – Vispasaules stīgu diena – gaidāms 15.aprīlī plkst.19.00, kad Stīgu instrumentu metodiskās komisijas rīkotajā informatīvi izglītojošajā prezentācijā kopā ar klausītājiem tiks atklāts stīgu instrumentu aizraujošais skanējums gan solo, gan ansamblī, gan arī orķestrī. Šoreiz uzsvars tiks likts uz dažādu mākslas un mūzikas žanru sintēzi, improvizāciju un izteiksmes brīvību, neaizmirstot arī akadēmiskos pamatus un tradīcijas.

Latvijas mākslas skolas satiekas Siguldā
Katru gadu notiek Latvijas izglītības iestāžu mākslas un dizaina jomas programmu audzēkņu valsts konkurss, ko rīko Latvijas Nacionālais kultūras centrs sadarbībā ar izglītības iestādēm un nozares nevalstiskajām organizācijām. Konkursa 1.kārta ir izglītības iestādes līmenis, 2.kārta – valsts līmenis. Konkursa noslēguma pasākums notiek kādā no Latvijas labākajām mākslas skolām. Šogad tā ir Sigulda, kur 24. un 25.aprīlī „Baltajā Flīģelī” pulcēsies gandrīz visu Latvijas mākslas skolu vadītāji un pedagogi, tiks apbalvoti konkursa laureāti, būs apskatāma konkursa dalībnieku labāko darbu izstāde, notiks seminārs pedagogiem un tiks eksponēti izglītības iestāžu metodiskie darbi.

Starptautiskās Dejas dienas meistarklase
Starptautiskā Dejas diena Siguldā jau piekto gadu pēc kārtas pulcēs esošos un topošos dejotājus, lai reizē ar pavasara iestāšanos un dabas mošanos svinētu kustību un deju. Šogad 26.aprīlī no plkst.12.00 visi dejotgribētāji tiek aicināti uz koncertzāli „Baltais flīģelis”, lai visas dienas garumā piedalītos meistarklasēs un skatītos dažādu deju grupu priekšnesumus. Sīkāka informācija par pasākumu un pieteikšanās pie pasniedzējas Gunas Mangusas – tālrunis 22021015, e-pasts guna.mangusa@gmail.com.

Ieeja pasākumos – bez maksas.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi