×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 16. aprīlis
Šodien sveicam: Mintauts, Alfs, Bernadeta
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-04-12
Gaujas Nacionālo parku popularizē Baltkrievijā

Ar dalību starptautiskajā tūrisma izstādē “OTDIH” Baltkrievijā tika noslēgta 2015.gada pavasara tūrisma izstāžu sezona, kuras laikā ar zīmolu “Enter Gauja” popularizēts vienots tūrisma piedāvājums Gaujas Nacionālajā parkā (turpmāk - Gaujas NP).

Starptautiskajā tūrisma izstādē “OTDIH 2015”, kas no 8. līdz 11. aprīlim norisinājās Baltkrievijas galvaspilsētā Minskā, Gaujas NP tūrisma piedāvājums popularizēts Latvijas nacionālajā stendā. Pagājušā gadā apmeklētāju interese par Latviju bija pārsteidzoši liela, tāpēc nolemts tūrisma piedāvājuma popularizēšanu Baltkrievijā turpināt. Centrālās statistikas pārvaldes apkopotā informācija liecina, ka 2014. gadā Latvijas naktsmītnēs nakšņojuši par 27% vairāk viesu no Baltkrievijas nekā gadu iepriekš.

Pērn izstādi “OTDIH” apmeklēja gandrīz 20 tūkstoši interesentu, tai skaitā gan tūrisma nozares profesionāļi, gan gala patērētāji – tūristi.
Jau iepriekš ziņots, ka Gaujas NP teritorijā esošās pašvaldības – Siguldas, Cēsu, Valmieras, Līgatnes, Amatas, Pārgaujas, Kocēnu un Inčukalna – kopš 2012.gada īsteno stratēģiju Gaujas NP kā vienota tūrisma galamērķa veicināšanai. 2015.gadā kopīgi tiek plānota dalība 11 starptautiskās tūrisma izstādēs Somijā, Nīderlandē, Latvijā, Lietuvā, Igaunijā, Krievijā, Baltkrievijā, Vācijā un Polijā. Šajos mērķa tirgos Gaujas NP tūrisma piedāvājums tiks popularizēts ar zīmolu “Enter Gauja”, kas radīts Gaujas NP tūrisma klastera ietvaros un tika prezentēts 2013.gadā.

Piedalīšanās tūrisma izstādēs un gadatirgos tiek organizēta sadarbībā ar LIAA un Eiropas Reģionālās attīstības fonda atbalstu.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi