×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-04-13
Siguldas novada mākslinieki piedalās Vidzemes mākslinieku izstādē Valmierā

Pirms trīs gadiem Vidzemes mākslinieki un mākslas kuratori lēma atjaunot 20.gadsimta 80.gados uzsāktu tradīciju vienā izstādē apkopot Vidzemes mākslinieku darbus. Šogad, Mākslas mēneša ietvaros, izstāde notiek Valmierā un ekspozīcijas “Es mīlu tevi tā…” radošo personību vidū ir arī Siguldas mākslinieki Dainis Gudovskis, Dace Saulīte, Una Leitāne Zinaīda Ceske.

Izstādē eksponēti vairāk nekā  80 mākslinieku  darbi, kas radīti pēdējo divu gadu laikā – gleznas, akvareļi, grafikas tehnikā veidoti, porcelāna, keramikas, metāla un stikla izstrādājumi, tekstila un ādas darbi, zīmējumi, stājtēlniecība un rotas.

Izstādes tēma izvēlēta saskaņā ar šajā gadā Latvijā izsludināto Raiņa un Aspazijas 150.jubilejas gadu – moto “Es mīlu tevi tā…” rasts pēc Raiņa dzejoļa.

Izstādes darbi apskatāmi Valmieras muzeja Izstāžu namā un Valmieras integrētajā bibliotēkā līdz 16.maijam, izstāde Valmieras Kultūras centrā apskatāma līdz 30.aprīlim.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi