×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-04-15
Laurenču sākumskolas skolēni piedalās talkā Ieriķu dzirnavās

Lielās Talkas ietvaros Laurenču sākumskolas 4. un 5.klases skolēni 14.aprīļa pēcpusdienā devās uz dabas parku “Ieriķu dzirnavas”, lai piedalītos dabas sakopšanas talkā.

Pēc garā gājiena no Laurenču sākumskolas līdz Siguldas vilciena stacijai uz Ieriķiem skolēni devās ar vilcienu, kas dažiem izrādījās pats pirmais brauciens viņu mūžā.
20 minūšu laikā no Ieriķu stacijas skolēni nokļuva iecerētajā galamērķī – Ieriķu dzirnavās, kur visus laipni sagaidīja 4.klases skolnieces Ketrīnas Meieres vecāki.

Pāris stundu garumā skolēniem bija iespēja gan kārtīgi pastrādāt, palīdzot ar zaru lasīšanu un parka sakopšanu, gan kārtīgi izskrieties un izspēlēties parka teritorijā. Tā kā arī laika apstākļi lutināja, talka pagāja priecīgā un patīkamā noskaņā.
Sakām vislielākopaldies Ketrīnas vecākiem – Ievai un Uģim Meieriem– par iespēju paviesoties parkā, kā arī par sarūpētajiem gardumiem čaklajiem talkotājiem!

Informāciju sagatavoja:
Laurenču sākumskolas direktores vietniece audzināšanas darbā
Vanesa Čeičiniece


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi