×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 18. aprīlis
Šodien sveicam: Laura, Jadviga
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-04-15
Brīvdabas treniņi Veselības dienā

Veselības dienā, 18.aprīlī, no plkt.10.00 līdz 14.00 parkā pie Siguldas novada Kultūras centra aicinām piedalīties piekares sistēmas treniņos (TRX), kurus vadīs aktīva dzīvesveida apvienības „Green Grass” treneris Andrejs Filipovs – profesionāls dejotājs, horeogrāfs un sertificēts fitnesa treneris.

TRX ļauj vienlaicīgi strādāt visām muskuļu grupām. Sistēma ir vienkārši lietojama un izmantojama praktiski jebkurā vietā, ar pielāgojamu siksnu garumu, kas dod iespēju veikt simtiem dažādu vingrinājumu. Izmantojot sava ķermeņa svaru, treniņsistēma attīsta spēku, izturību, stabilitāti, lokanību un dziļo muskulatūru. Tai ir vienkārši maināms slodzes līmenis, tādēļ ir piemērots ikvienam – no iesācēja līdz profesionālam sportistam. TRX piekares sistēmu Veselības dienā nodrošinās "G fitness".

Treniņi sāksies katru stundu (plkst. 10.00, 11.00, 12.00, 13.00), bet būs iespēja pievienoties jebkurā laikā.

Vienas nodarbības ilgums ir 45 min., kurā tiek veikti: 

  • Dziļās vēdera un muguras muskulatūras, jeb tā sauktie "core" vingrinājumi. Mainot ķermeņa pozīcijas, nobīdās arī gravitācijas centrs, tāpēc ķermenim nepieciešams muskuļu spēks un savstarpēja koordinācija, lai kustības laikā sevi kontrolētu un nenokristu. TRX vingrinājumi ir funkcionāli un veidoti tā, lai tīšām nobīdītu gravitācijas centru un aktivizētu dziļo vēdera un muguras muskulatūru, tādējādi stabilizējot ķermeni.
  • Vilkmes vingrinājumi jeb "bāzes vingrinājumi", kas jau kopš fitnesa pirmsākumiem ir spēka treniņa pamatā. Vilkmes vingrinājumi ar TRX nodarbina gandrīz visas vilkmē iesaistītās muskuļu grupas – bicepsu, muguras muskuļus, augšstilba divgalvaino muskuli, plecu aizmugurējos deltveida muskuļus, trapecmuskuli u.c. kopā. Tā kā TRX galvenais slodzes elements ir paša vingrotāja ķermeņa svars, tad, izvēloties atbilstošu pozīciju pret piekares punktu, vilkmes treniņš ir īpaši efektīvs.


Jau ziņots, ka Veselības dienā plkst.13.00 būs iespēja vingrot arī māmiņām ar mazuļiem, kur nodarbību vadīs „Momyfit”. Nodarbību dalībniekiem ūdeni nodrošinās SIA "Siguldas Minerālūdens".

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi