×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 18. aprīlis
Šodien sveicam: Laura, Jadviga
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-04-20
Aizvadīta skrējienu seriāla “Siguldas apļi” pirmā kārta

Ceturtdien, 16.aprīlī tika aizvadīta skriešanas seriāla “Siguldas apļi” pirmā kārta, kas pulcēja ap 150 dažāda vecuma skrējējus. Arī šogad skrējieni – treniņi notiks reizi mēnesī, ceturtdienās Siguldas Sporta un aktīvās atpūtas centrā (Puķu iela 4).

Pirmajā  “Siguldas apļu” kārtā paši mazākie dalībnieki, pirms tam iesildoties kompetentu Siguldas Sporta skolas speciālistu vadībā, veica 10 – 15 minūšu skrējienu. Visvairāk apļus noskrēja Martins Stūrītis (V6 grupa 9 mazie apļi), Heidija Ciagune un Lote Līpace (S6 grupa 8 mazie apļi), Ričards Mamajs (V8 grupa 13 mazie apļi) un Dārta Neimane (S8 grupa 15 mazie apļi).

Pārējo grupu dalībnieki savus spēkus pārbaudīja veicot 1,2 km apļus. Visvairāk (5) apļus 30 minūšu skrējienā noskrēja Estere Vīksna, Gustavs Auziņš, Gvido Baraks, Sandijs Suhanovs, Mārtiņš Auziņš, Nils Ciglis un Roberts Kusiņš. Savukārt  vienas stundas skrējienā visvairāk apļus veica Uldis Kļaviņš (V30 grupa13 apļi, un Magda Cigle (S16 grupa10 apļi).

Rezultāti apskatāmi mājaslapā www.ba2.lv .

Paldies SIA “Siguldas minerālūdens” par dāvāto atspirdzinājumu pasākuma dalībniekiem.

Skriešanas seriālā „Siguldas apļi 2015” ir aicināts piedalīties ikviens interesents, distanci veicot atbilstoši savām spējām un sagatavotībai. Iepriekšējā pieteikšanās skrējieniem norisinās internetā – www.ba2.lv, aizpildot dalībnieka anketu. Dalība skriešanas seriālos ir bez maksas.

Informāciju sagatavoja:
Zanda Abzalone


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi