×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 24. aprīlis
Šodien sveicam: Visvaldis, Nameda, Ritvaldis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-04-20
Informācija par Kalna Klauku alu un avotu

Saskaņā ar likuma „Par īpaši aizsargājamajām dabas teritorijām” 13.panta ceturto daļu Dabas aizsardzības pārvalde (DAP) informē, ka Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijā (turpmāk – VARAM) ir saņemti ierosinājumi 47 ģeoloģisko un ģeomorfoloģisko dabas pieminekļu robežu izmaiņām un divu jaunu ģeomorfoloģisko pieminekļu izveidei.
Ģeoloģisko un ģeomorfoloģisko dabas pieminekļu robežas tiek precizētas, lai nodrošinātu būtiskāko ģeoloģisko veidojumu, kā aizsardzībai šīs teritorijas ir izveidotas, iekļaušanu aizsargājamajās teritorijās un robežu atbilstību šā brīža situācijai.

Tiek mainītas un precizētas ģeoloģisko un ģeomorfoloģisko dabas pieminekļu robežas Kalna Klauku alai un avotam, kas atrodas Siguldas novadā.

Ar ierosinājumiem ir iespējams iepazīties:

  • VARAM (Peldu iela 25, Rīga, LV-1494), apmeklējuma laiku iepriekš saskaņojot pa tālruni 67026588. VARAM darba laiks: darba dienās no plkst.8.30 līdz 17.00 ar pusdienas pārtraukumu no plkst.12.30 līdz 13.00;
  • Dabas aizsardzības pārvaldes Siguldas birojā (Baznīcas iela 7, Sigulda), apmeklējuma laiku iepriekš saskaņojot pa tālruni 26527214. Biroja darba laiks darba dienās no plkst.8.30 līdz 17.00;
  • Dabas aizsardzības pārvaldes interneta vietnē sadaļā „Normatīvie akti” – „Normatīvo aktu projekti”.

Rakstiskus priekšlikumus ar norādi „Priekšlikumi par ģeoloģisko un ģeomorfoloģisko dabas pieminekļu robežu izmaiņām” sūtīt pa pastu Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijai (Peldu iela 25, Rīga, LV-1494) vai arī elektroniski uz e-pastu evita.visnevska@varam.gov.lv divu nedēļu laikā pēc paziņojuma publicēšanas. Juridiskām personām nepieciešams norādīt institūcijas nosaukumu, reģistrācijas numuru, priekšlikumu sniegšanas datumu un kontaktinformāciju, bet fiziskām personām – vārdu, uzvārdu, adresi un priekšlikumu sniegšanas datumu. Anonīmi iesniegumi netiks ņemti vērā.

Informāciju sagatavoja:
Dabas aizsardzības pārvaldes
Sabiedrisko attiecību un vides izglītības nodaļa

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi