×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-04-23
Pirmklasnieku vecākus aicina uz informatīvām sanāksmēm

Mācību gads tuvojas noslēgumam un notiek gatavošanās jaunajam – 2015./2016.gada darba cēlienam. Šis būs pirmais mācību gads gandrīz 300 pirmklasniekiem Siguldas novada izglītības iestādēs.

Vecāki, kuru bērns uzņemts Laurenču sākumskolas 1.klasē, uz informatīvo sanāksmi aicināti 27.aprīlī plkst.17.30, kurā tiks runāts par pirmklasnieku gatavību uzsākt skolas gaitas. Nodarbību vadīs skolas psiholoģe Inese Taube.

28.aprīlī no plkst.9.30 līdz 10.30 Siguldas 1.pamatskola gaidīs ciemos topošos skolēnus, lai parādītu skolu, dažādos bērnu sagatavotos priekšnesumos pastāstītu par skolas dzīvi un aktivitātēm, savukārt 13.maijā plkst.18.00 notiks pirmā vecāku sapulce pirmklasnieku vecākiem, kurā skolas administrācijas pārstāvji informēs par būtiskiem ar skolu saistītiem jautājumiem.

14.maijā plkst.17.30 Allažu pamatskolā notiks pirmā vecāku sapulce pirmklasnieku vecākiem, kurā būs iespēja satikties ar klases audzinātāju un skolas administrācijas pārstāvjiem.

Siguldas pilsētas vidusskolā 1.klašu skolēnus un vecākus aicina uz informatīvu sanāksmi un tikšanos ar skolotājiem 20.maijā plkst.19.00.

Informatīvā tikšanās 1.klašu skolēniem un viņu vecākiem Mores pamatskolā tradicionāli notiek augustā, par konkrēto datumu un laiku vecāki tiks informēti individuāli.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi