×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-04-24
Paralimpiskais čempions Aigars Apinis viesojas pie „KB Academy” meitenēm

Trešdien, 22.aprīlī, pie Klāva Bedrīša „KB Academy” jaunajām basketbolistēm viesojās trīskārtējais paralimpiskais čempions Aigars Apinis, kurš piedalījās treniņā un pēc tā dalījās pieredzē, izrādīja savas godalgas un atbildēja uz jautājumiem.

Aigara Apiņa vārds plašus paskaidrojumus neprasa. Piedalījies četrās paralimpiskajās spēlēs, ieguvis trīs zelta medaļas (divas diska mešanā, vienu lodes grūšanā), divas sudraba un divas bronzas godalgas. Četras reizes ieguvis Gada balvu sportā.

Atraktīvais sportists kopā ar visiem piedalījās soda metienu konkursos (vienā no tiem pat uzvarēja), bet pēc tam izrādīja karjeras nozīmīgākos apbalvojumus, kā arī vaļsirdīgi pastāstīja par dzīvē pieredzēto. Ratiņkrēslā viņš nonāca 1992.gada vasarā, pēc negadījuma ūdenī. Apinis atsauca atmiņā pirmo gadus pēc negadījuma, kad vingrojis četras piecas stundas dienā, lai kļūtu kaut nedaudz patstāvīgs: spētu uzvilkt zeķes, nomizot kartupeļus vai paņemt rokās krūzi. Šādi izdevies attīstīt mērķtiecību, kas vēlāk palīdzēja gūt ievērojamus panākumus sportā. Viņš vēl aizvien ir vienīgais latvietis, kas paralimpiskajās spēlēs izcīnijis zeltu.

Savā uzrunā Apinis uzsvēra disciplīnas nozīmi sportā, ieteica klausīt treneri pat tad, kad šķiet, ka trenerim nav taisnība, kā arī ieteica izvērtēt savu attieksmi pret izvēlēto sporta veidu: ja tas no sirds patiks, tad izdosies rast enerģiju un gribasspēku smagiem treniņiem, bet tiem agrāk vai vēlāk sekos arī panākumi. Kāda no meitenēm vaicāja, kāds ir Apiņa dzīves moto. „Viss, kas notiek, notiek uz labu,” viņš zibenīgi atbildēja.

Jāatzīmē, ka Apinis bija nu jau kārtējais „KB Academy” goda viesis. Iepriekš pie meitenēm ir ciemojušās tādas Latvijas sporta personības kā Kaspars Bērziņš, Zane Jākobsone un Ieva Kubliņa. Tradīcija aicināt uz treniņiem dzīvē daudz sasniegušus cilvēkus tiks turpināta arī turpmāk.

„KB Academy” meitenēm sezona ir beigusies, taču treniņi turpinās. Vasarā ir paredzētas nometnes. Sīkāka informācija pie trenera Jāņa Šulta (27723233) un akadēmijas pārstāvja Kārļa Bedrīša (26435952).


Informāciju sagatavoja:
„KB Academy”

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi