×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 18. aprīlis
Šodien sveicam: Laura, Jadviga
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2008-07-14
Kalnu slēpošana vasarā – „grasski”

Kad pienāk pavasaris un līdz nākamajai ziemai pa vidu vēl ir vasara un rudens, kalnu slēpotāji turpina aktīvus un daudzveidīgus treniņus. Katram kalnu slēpotājam ir savs veids kā sevi pilnveidot bezsniega periodā. Kas izvēlas skrituļslidošanu, kas – skrituļslalomu, kas – zāles slēpošanu „grasski”.

Latvijā nav daudz tādu sportistu, kas ar kalnu slēpošanu nodarbojas gan ziemā, gan arī vasarā.
Divus gadus atpakaļ zāles slēpošanu „grasski” Latvijā aizsāka sporta klubs „Rīgas Favorīts”. Pagājušajā gadā, kad SK „Rīgas Favorīts” Latvijas vārdu saistībā ar „grasski” nesa pasaulē, zāles slēpošanu kā alternatīvu kalnu slēpošanai sāka arī siguldieši – sporta klubs „Reflex” sportisti. Nu no dažiem slēpotājiem mūsu pulks ir izaudzis līdz dažiem desmitiem slēpotāju , un interese par šo sporta veidu tikai aug...


Jūnija vidū 21. -22. jūnijā Čehijā notika bērnu un jauniešu FIS sacensības zāles slēpošanā. Lai pārbaudītu savus spēkus trasē līdzās Čehijas, Slovākijas, Austrijas un Vācijas sportistiem, uz šīm sacensībām devās arī Latvijas komanda 11 cilvēku sastāvā, no kuriem 6 ir siguldieši – sporta kluba „Reflex” sportisti. Rezultāti, godīgi sakot, ir pārsteidzoši – kopā uz Latviju tika atvesti 9, bet uz Siguldu – 5 kausi!!!

 
Pirmajā dienā – milzu slaloms:
talantu grupā – Naurim Abzalonam 3.vieta;

mazo zēnu grupā – Ralfam Dreimanim 2.vieta, Krišjānim Ceplim 4.vieta;

lielo zēnu grupā – Elvim Miķelsonam 8.vieta, bet Dāvim Dreimanim diemžēl neveicās trasē – diskvalifikācija, bet Ģirts Kārkliņš, pēc kritiena treniņa trasē, sacensībās nestartēja.

 
Otrā diena – slaloms:

Talantu grupā – Naurim Abzalonam 2.vieta, Ģirtam Kārkliņam – diskvalifikācija;

Mazo zēnu grupā – Ralfam Dreimanim 2. vieta, Krišjānim Ceplim 3.vieta;

Lielo zēnu grupā – Elvim Miķelsonam 7.vieta, Dāvim Dreimanim 8.vieta.

 
  Informāciju sagatavojusi:
Solvita Dreimane, sporta kluba „Reflex” vadītāja, trenere  
 
 

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi