×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 23. aprīlis
Šodien sveicam: Jurģis, Juris, Georgs
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-04-27
Notiks Serpentīna ceļa skrējiens

Siguldas novada pašvaldības Sporta pārvalde aicina pieteikties Serpentīna ceļa skrējienam, kas tradicionāli notiek 1.maijā. Pieteikšanās tiešsaistē iespējama līdz 30.aprīlim, būs iespēja pieteikties arī pirms sacensībām laukumā pie gaisa trošu vagoniņa stacijas „Krimulda”. Dalības maksa no 1 – 3,50 eiro, ar siguldiešu ID kartēm - atlaides, savukārt bērni un jaunieši var startēt bez maksas. Sacensību sākums plkst.12.00, starts Serpentīna ceļa lejas daļā pie autoceļa Sigulda–Turaida (pie Mildas).

Serpentīna ceļa skrējiens ir pirmais posms sacensībām „Sigulda Up cup 2015” un šogad uzvarētāju noskaidros trīs posmos:

  • 1.posms: 1.maijā – Serpentīna ceļa skrējiens. Tituls - „Kalna karalis” un „Kalna karaliene”;
  • 2.posms: 26.jūlijā – skrējiens Turaidas tornī. Tituls – „Ātrākais ziņnesis” un „Ātrākā ziņnese”;
  • 3.posms: 30.augustā – skrējiens Siguldas Bobsleja un kamaniņu un trasē. Tituls „Ātrākais renes skrējējs” un „Ātrākā renes skrējēja”.

Sacensību 1.- 3.vietu ieguvēji tiek apbalvoti ar medaļām, 1.vietas ieguvēji ar balvām, „Kalna karalis” un „Kalna karaliene” saņems specbalvu. Nāc un piedalies, izmēģini savus spēkus un aicini līdzi savus draugus, varbūt tieši tu būsi tas, kas pārspēs trases rekordu - 3 min. 03 sek. Veiksmīgus startus!

Sacensības organizē Siguldas novada pašvaldība sadarbībā ar IK „Duvekors”. Nolikums pieejams biedrības „A2” mājaslapā www.ba2.lv.

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi