×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-04-27
Uzņēmumu reģistrs uzsāk kampaņu „Uzņēmēj, sakārto papīrus!”

Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistrs informē, ka tuvojas 30.jūnijs – datums, kad uzņēmējiem saskaņā ar Komerclikumu ir jāiesniedz dalībnieku reģistra pirmais nodalījums, lai varētu veiksmīgi turpināt uzņēmējdarbību.

Šobrīd prasības izpildījuši vien 30% komersantu, tādēļ Uzņēmumu reģistrs uzsācis kampaņu „Uzņēmēj, sakārto papīrus!”, kuras ietvaros sagatavotas vairākas aktivitātes, kas palīdzēs Latvijas uzņēmējiem jauno Komerclikuma prasību izpildē, sniedzot informāciju par aktualitātēm šajā jomā.

Sākot ar maiju Uzņēmumu reģistrā ieplānotas Konsultāciju dienas, piedāvājot uzņēmējiem iespēju saņemt atbildes uz sev neskaidrajiem jautājumiem, lai visi dokumenti atbilstu normatīvo aktu prasībām. Tuvākās konsultāciju dienas paredzētas  20.maijā un 10.jūnijā, un tās notiks Rīgā, Bauskā, Daugavpilī, Jēkabpilī, Liepājā, Rēzeknē, Saldū, Valmierā un Ventspilī. Sīkāka informācija, kā pieteikties konsultācijām, atrodama Uzņēmumu reģistra interneta vietnē.

Tiem, kam dažādu iemeslu dēļ nebūs iespēju apmeklēt konsultācijas klātienē, sagatavots atbalsta materiāls – video pamācība. To iespējams noskatīties šeit:
 

Youtube

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi