×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-04-28
Uzsākta Akenstakas muižas kultūrvēsturiskā mantojuma saglabāšana

Ar Siguldas novada Domes finansiālu atbalstu 25.aprīlī Mores pagastā  notika pirmā sabiedriskā talka, kas tika organizēta projekta „Akenstakas muižas kultūrvēsturiskā mantojuma saglabāšana” ietvaros.  

Talkas organizēšanas mērķis bija izcirst krūmus Mores pagasta Akenstakas muižas dzirnavu dīķa vēsturiskajā teritorijā, kas pateicoties čaklajiem talciniekiem arī tika paveikts.

Talkā piedalījās gan Mores pagasta iedzīvotāji, gan pagasta viesi. Jaunākajam tikai deviņi gadi, bet vecākajam talciniekam Artūram Melbārdim no Peļņu mājām – 78.
Laika apstākļi lutināja un kopā paveiktais sniedza gandarījumu, kā arī prieku par iepazīšanos un kopā būšanu!

Projekta „Akenstakas muižas kultūrvēsturiskā mantojuma saglabāšana” realizēšanā tiks iesaistīti vietējie uzņēmēji un notiks vēl vismaz viena sabiedriskā talka. Projekta rezultātā tiks labiekārtota vide bijušās Akenstakas muižas teritorijā pie Sudas upes un izveidots informatīvs stends, kas turpmāk pagasta iedzīvotājiem un viesiem vēstīs par muižas vēsturi.

Informāciju sagatavoja:
Marika Celma
Projekta „Akenstakas muižas kultūrvēsturiskā mantojuma saglabāšana” idejas autore un realizētāja

 


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi