×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-04-29
SIA "Kokpārstrāde 98" Allažos atvērs jaunu ražošanas līniju

Patlaban SIA „Kokpārstrāde 98” īsteno projektu „Jaunu tehnoloģiju ieviešana ražošanā SIA „Kokpārstrāde 98” saliekamo durvjukārbu ražošanai”, kuras laikā uzņēmumā tiks ieviestas divas ražošanas līnijas (jauna tehnoloģija) saliekamo koka durvjukārbu (jauns produkts) ražošanai.

Saliekamās koka durvjukārbas papildinās uzņēmuma ražoto produkciju – saliekamās būvkonstrukcijas, profilus, profilu sagataves, briketes, ceļot uzņēmuma konkurētspēju, sekmējot eksportu un veicinot augstu pievienoto vērtību radīšanu tradicionālajās nozarēs. Projekta īstenošana sekmēs vietējo dabas resursu pārstrādi izmantojamā gala produkcijā, pievienojot ievērojamu papildu pievienoto vērtību.

Projekts tiek īstenots sadarbībā ar Eiropas Reģionālo attīstības fonda (ERAF) un Latvijas investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) līdzdalību. Atbalsta programmas līdzdalība ietver sevī augstas pievienotās vērtības investīcijas. Projekta kopējās izmaksas ir 424 tūkstoši eiro, no kurām 45% jeb 190,8 tūkstošus eiro līdzfinansē ERAF. Projekta identifikācijas numurs APV/2.1.2.4.0/13/03/077.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi