×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-04-30
BK „Sigulda” nepārvar ceturtdaļfināla barjeru un noslēdz sezonu

Savu trešo sezonu LBL 3 čempionātā noslēgusi basketbola kluba (BK) „Sigulda” komanda, kas ceturtdaļfinālā divu spēļu summā atzina Iecavas „Dartija” pārākumu. Abu komandu pirmais duelis Siguldā noslēdzās ar viesu uzvaru 58:68. Lai sasniegtu pusfinālu, siguldiešiem bija nepieciešama uzvara izbraukumā ar vismaz vienpadsmit punktu pārsvaru. Tas bija ļoti grūti izpildāms uzdevums, taču vismaz mēģinājuma vērts.

Otrās spēles sākums BK „Sigulda” komandai bija ļoti cerīgs. Kad pirmajā ceturtdaļā bija nospēlētas nepilnas septiņas minūtes, astoņus no desmit punktiem jau bija izdevies atspēlēt – 5:13 spēlē un vairs tikai -2 divu spēļu summā. Taču pārņemt vadību sērijā siguldiešiem neizdevās pat uz īsu brīdi. Mājinieki deficītu ātri vien sadeldēja ar precīziem tālmetieniem, un pirmā ceturtdaļa noslēdzās  neizšķirti.

Turpmākajā spēlē izpaudās regulārās sezonas uzvarētāju „Dartija” pārākums. Lēnām, taču mērķtiecīgi viņi krāja savu pārsvaru, ar katru precīzu metienu attālinot BK „Sigulda” no pusfināla sasniegšanas. Pēc pirmā puslaika 36:28, kas divu spēļu summā nozīmēja -18 siguldiešiem.

Otrajā puslaikā BK „Sigulda” komanda izmisīgi centās ieķerties spēlē, lai veiksmes gadījumā vēl pagūtu ieķerties arī sērijā. Tomēr trešajā ceturtdaļā izdevās atspēlēt tikai vienu punktu – 54:47.

Pēdējās desmit minūtēs sasmelt izlieto ūdeni vairs nebija pa spēkam. Spēles izskaņā pie vārda tika abu komandu rezervisti. Spēles gala rezultāts – 70:56, divu spēļu summā 138:114.  Iecavas „Dartija” soļo uz pusfinālu, bet BK „Sigulda” komanda jau trešo sezonu pēc kārtas apstājas pie ceturtdaļfināla barjeras.

BK „Sigulda” pret „Dartiju”: Tukišs 17 punkti; Rudzāts 10; Melnieks 10; Ramats 9; Dambergs 6; Lielpēteris 2 (+ 12 atlēcošās bumbas); Strautiņš 2; Samsonovs; Toms.
BK „Sigulda” saka paldies visiem saviem draugiem par atbalstu visas sezonas garumā!


Informāciju sagatavoja:
Basketbola klubs „Sigulda”

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi