×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-04-30
Aicina pieteikties pirmajam Siguldas novada Tūrisma forumam

Pašvaldības aģentūra “Siguldas Attīstības aģentūra” aicina Siguldas novada tūrisma nozares pārstāvjus apmeklēt pirmo Siguldas novada Tūrisma forumu, kas šī gada 8. maijā norisināsies SPA viesnīcā “Ezeri”.

Lai veicinātu kvalitātes palielināšanos tūrisma nozarē, kā arī stiprinātu tūrisma uzņēmēju savstarpējo sadarbību un informētību, pirmo reizi tiks organizēts Siguldas novada Tūrisma forums. Tā laikā ar nozares aktualitātēm iepazīstinās gan pārstāvji no Ekonomikas ministrijas, Dabas aizsardzības pārvaldes, "Siguldas Attīstības aģentūras" un Gaujas nacionālā parka tūrisma klastera, gan novada nozares tūrisma uzņēmēji.

Pieteikties pirmajam Siguldas novada Tūrisma forumam aicinām reģistrējoties elektroniski.

Tūrisms ir viena no noteicošajām ekonomikas nozarēm Siguldas novadā, kurā 78 uzņēmumos tiek nodarbinātas apmēram 700 personas. Tūristu skaita izmaiņas novadā uzrāda pozitīvu tendenci – 2014. gadā Siguldas novada naktsmītnēs apkalpoto viesu skaits pieaudzis par 28,7%, bet pavadīto nakšu skaits pat par 32,4%. Tūrisma nozares uzņēmumi apkalpojuši par 6% vairāk viesu kā gadu iepriekš.

Siguldas novada Tūrisma forumu plānots organizēt reizi gadā.

 


© www.sigulda.lv





KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi