×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-05-02
Laurenču sākumskolā aizvadīta Mākslas nakts

Trešdien, 30.aprīļa vakarā, 3. līdz 6.klašu skolēni savās klasēs iekārtoja omulīgas guļvietas, jo šoreiz mājās tika plānots doties tikai 1.maija rītā. Laurenču sākumskolā tikai aizvadīta jau otrā, tradicionālā Mākslas nakts, šoreiz atklājot mākslas un ūdens nedalāmo savienību.

Laurēniem bija iespēja darboties deviņās radošajās stacijās. Kamēr viena no deviņām grupām „Eco studijā” eksperimentēja ar dažādiem dabīgiem materiāliem, piemēram, smiltīm, pelniem un ziedlapām, lai radītu dabas krāsu piesātinātus darbus, tikmēr citi iejutās mākslas ekspertu un pašu mākslinieku lomās, atklājot, ka gleznot pēc otra stāstītajām norādēm nav nemaz tik vienkārši, toties ļoti aizraujoši. Kādā citā stacijā skolēni kopīgā plakātā zīmēja vēl neatklāto okeāna dzīļu noslēpumus, iztēlojās dzīvi uz vientuļas salas un rakstīja vēstules saviem tuvajiem par tām izjūtām, kuras pārņēma, skatoties fragmentu no filmas „Pamestais”. Tāpat vakara gaitā skolēni ielūkojās Afrodītes vannā, atdzīvināja un rekonstruēja vairākas gleznas, kā arī kopīgi vakariņoja pie brīnišķīgi noformēta zilo ūdeņu galda.

Tomēr visgaidītākais Mākslas nakts brīdis bija izsole: skolēni jau no mēneša sākuma par labiem darbiem un sasniegumiem krāja īpašās Mākslas nakts naudiņas, kuras 30.aprīļa vakarā varēja izlietot, nosolot skolotāju apgleznotus stikla traukus. Izsole bija spraiga un negaidītu pavērsienu pilna, tā noslēdzot brīnišķīgu pasākumu par godu ūdens tēmai mākslas pasaulē.

Paldies visiem, kuri piedalījās un palīdzēja Mākslas nakts tapšanā!

Informāciju sagatavoja:
Laurenču sākumskolas direktores vietniece audzināšanas darbā
Vanesa Čeičiniece


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi