×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-05-05
Līnijdeju grupa „Step By Step" svin 15 gadu jubileju

Katru gadu 1.maijā Siguldā pulcējas līnijdejotāju grupas no dažādām Latvijas pilsētām, lai visi kopā mūzikas ritmā izdejotos par godu Siguldas līnijdeju grupas „Step By Step" dzimšanas dienai. Viesi no citām pilsētām vienmēr priecājas ne tikai par iespēju padejot Gaujmalā, bet arī iespēju vienlaicīgi baudīt krāšņās Siguldas ainavas. Sigulda aizrauj!

Pasākuma laikā vienmēr notiek arī līnijdeju meistarklase un tiek mācīta kāda jauna deja.

Šogad aprit 15 gadi kopš līnijdeju grupas „Step By Step" izveidošanas. Šai laikā ir mainījies gan dejotāju sastāvs, gan kolektīva vadītāji. Šobrīd grupā ir 20 dejotāji, kuri tiekas mēģinājumos vienreiz nedēļā Siguldas pagasta Kultūras namā un kurus vieno pozitīvas emocijas un kustību prieks, ko sniedz deja. Nedēļas nogalēs kolektīvs bieži  piedalās dažādos līnijdeju pasākumos.

Grupas repertuārā ir dažādu stilu gan ārzemju, gan latviešu horeogrāfu radītas dejas, tomēr īpaši tuvas Siguldas līnijdejotājiem ir dejas pie kantri (country) stila mūzikas.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi