×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-05-06
Jaunie volejbolisti noslēdz 2014./2015. gada sezonu

Latvijas Jaunatnes volejbola čempionātā Siguldas jaunie volejbolisti piedalījās ar divām komandām. Ļoti veiksmīgi čempionātā nospēlēja D2 (2003.gadā dzimušie un jaunāki) vecuma grupas zēnu komanda izcīnot 2.vietu. Pavisam kopā aizvadītajās 13 spēlēs piedzīvots tikai viens zaudējums. Rezultatīvākais komandas spēlētājs Siguldas komandā – Dāvis Vēvers.

Latvijas Jaunatnes volejbola čempionāta spēlēs D1 (2002.gadā dzimušie un jaunāki) vecuma grupā zēniem Siguldā 1.maijā starp Liepājas rajona sporta skolas, Talsu novada sporta skolas/Dundagas, Zvejniekciema vsk./Ādažu bērnu jaunatne sporta skolas un Siguldas Valsts ģimnāzijas komandām jānoskaidro vietu sadalījums no 7. līdz 10.vietai.

Šajā vecumā grupā spēles notiek pēc mini volejbola noteikumiem – laukuma izmērs 12m x 6m (parastais volejbola laukuma izmērs ir 18m x 9m), katrā komandā jābūt diviem sastāviem (uz laukuma komandā spēlē četri spēlētāji) un tiek izspēlēti četri seti (katras komandas abi četrinieki tiekas ar pretinieka komandas diviem četriniekiem).

Siguldas komandai pirmie pretī stājās Zvejniekciema komanda. Tāpat kā iepriekšējā posma tikšanās reizē spēles iznākums atkal vienlīdzīgs 2:2. Otrajā spēlē pretiniekos Aizputes komanda, kurai iepriekšējā reizē tika zaudēts 0:4. Šoreiz izdodas revanšēties 3:1. Šīs sezonas pēdējā spēlē jāspēlē pret Dundagas komandu. Iepriekšējā spēlē pret viņiem 2:2, arī šoreiz rezultāts līdzvērtīgs 2:2 (iepriekšējo posmu rezultāti gan neietekmē vietu sadalījumu par 7.-10.vietu).

Turnīra noslēgumā Sigulda ar iegūtajiem 19 punktiem (par uzvarētu setu komandai 2 punkti, par zaudētu setu - 1 punkts) izcīna 8.vietu. Aizputes komanda, uzvarot Zvejniekciema un Dundagas komandas ar 4:0, iegūst 21 punktu un izcīna 7.vietu. Zvejniekciema komanda ar iegūtajiem 17 punktiem 9.vietā, 10.vietā, iegūstot 15 punktus, paliek Dundagas komanda. Siguldas komandas rezultatīvākais spēlētājs Sandijs Suhānovs.

Rudens-ziemas-pavasara zāles volejbola sezona aizvadīta, maijā svētkos pastrādāts Gaujas pludmales volejbola laukumu iekārtošanā un jāsak gatavoties vasaras pludmales volejbola sacensībām.

Informāciju sagatavoja:
Siguldas VĢ sporta skolotājs
Normunds Šulte

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi