×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-05-08
Sestdien Lorupes gravā notiks longborda sacensības

9.maijā Lorupes gravā tiks dots starts 2015.gada Latvijas longbordu nobrauciena sērijai, jo tiks aizvadītas pirmās šī gada sacensības – „Longboarding chill on the hill”!

Longbordu nobraucienā dalībnieki sacenšas ar aptuveni metru gariem dēļiem, kuriem ir lielāki un platāki ritentiņi nekā klasiskajiem skeitborda dēļiem, tādējādi tie ripo daudz ātrāk. Vispirms dalībnieki veiks treniņbraucienus un kvalifikācijas braucienus, savukārt pēc tam tiks sadalīti braucienos pa sešiem vienlaicīgi, kur katra brauciena ātrākie iekļūs nākamajā kārtā līdz tiks noskaidrots uzvarētājs! Dalībnieki sacentīsies iesācēju, junioru, sieviešu, Masters un Open jeb kopējā ieskaitē!

Pirmais posms būs vienas dienas sacensības un jau šobrīd paredzams, ka dalībnieku skaits pārsniegts 40 longbordistus no visas Latvijas un arī būs viesi no Igaunijas (pērn Lorupē sacentās 45 longbordisti). Sacensību treniņbraucienu sākums plānots plkst.11.00, savukārt skatītājiem noteikti interesantākā daļa – finālbraucieni, sāksies ap plkst.14.00. Skatītājiem piebraukšana sacensību vietai Lorupes gravā no Rīgas puses. Sacensību norises laikā 9.maijā no plkst.10.00 līdz 18.00 tiks slēgta transporta kustība Lorupes gravā.

Sacensības atbalsta riposhop.lv, NRJ reklāmai, stampa.lv un „JJ longboards”.

Šogad vēl plānotas sacensības Madonā, Priekuļos un Cēsīs.

Vairāk informācijas: longboarding.lv

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi